Też zastanawiam się jak większość fanów tej serii co będzie dalej ? Czemu nie uśmiercono postaci Briana którą grał Paul Walker skoro aktor zginął tragicznie ? Jego postać powinna zostać uśmiercona że ginie w jakiejś strzelaninie albo pościgu samochodowym się rozbija autem . W filmie ok było by że jego postać osieroca dwójkę dzieci bo żona było drugi raz w ciąży , ale jego postać jak może grać ktoś inny ? W ogóle to co wymyślą nowego znowu jakiś skok na bank albo że mają powstrzymać kogoś przed przejęciem ważnego programu umożliwiającego kontrolę nad światem czy Bóg wie co ? Jason Statham jest w obsadzie tej części czyli znowu będzie deptał po piętach ekipie Toretta ? No i po co to tyle kręcić ? Mnie się ta seria trafiła okazyjnie po 9 złoty w Biedronce do tego xd Kupiłem część 5,6 i 7 i tyle jeszcze można dać co 9 złotych ;) Bo tak to fajna seria dobre są pościgi samochodowe są wybuchy są strzelaniny jest nawalanka dobra ale ile można ? To jest w koło macieju to samo ten sam utarty schemat ;) Ludzie nawet nie pamiętam jak oglądam co się działo w jakiej scenie akcji ;) Bo tylko mnie przelatywały jakieś fruwające auta przed oczami albo pędziły auta w prawo i lewo ostrzeliwane z karabinów xd Albo jakieś laski się nawalały a w międzyczasie gdzieś auta latały sobie w powietrzu albo wyskakiwały jakieś czołgi na autostradzie xd Albo te wyjeżdżanie autem z pędzącego pociągu , ogólnie to ta seria przekracza jakiekolwiek prawa fizyki xd Tutaj można sobie biegać po autobusie znajdującym się na skraju urwiska , można skakać z pędzącego auta znajdującego się na drugim końcu ulicy na inne auto będąc do tego ostrzeliwanym xd Albo te wyścigi gdzie mozna stratować masę drogich aut xd Aż szkoda mnie tych aut które tam rozbijają na potrzeby tej serii :( No ogólnie seria dobra ale przesadzają tam z tą akcją jak się ogląda to tylko tam latają tymi furami po ekranie nawet nie ma tam prawie fabuły ;) a tak to jak to mają być jeszcze części 9 a nawet i 10 to jestem już naprawdę pewien że to chodzi tylko o kasę :) Pewnie nawet vin disel i jego świta nie pamiętają co w której części robili dokładnie xd Bo każda część to tylko jakieś rozbijanie aut i jakieś strzelaniny albo wybuchy i skakanie w przepaść xd Jak obejrzałem teraz ostatnio części 3 na raz tej serii to ledwo spamiętałem co w której się działo ;) Bo tylko jakieś w głowie miałem sceny że się ścigali autami i jakieś wybuchy były . No i jeszcze mają powstać trzy takie części to ja nie wiem kto to spamięta jak będą tylko znowu się bić albo strzelać i ganiać po ulicy z jednego pasa na drugi xd