Witam
Powiem tylko tyle że jestem wielkim fanem serii ( nie nie mam 15 lat mam 21) i ten film jest genialny jak i poprzednie części zawsze jest miło i przyjemnie usiąść i obejrzeć sobie ten film bardzo miło się je ogląda. Mam nadzieje że powstanie wiele kolejnych części i miejmy na to nadzieję. Tak tak zaraz mi napiszecie i będziecie cisnąć że nie ma Paula i co z tego zapytam ? ten film i bez niego jest świetny i nigdy nie będzie lepszego filmu ludzie się przyzwyczaili do niego i po prostu cięzko jest im się odzwyczaić smutne ale prawdziwe. Film spodoba się każdemu chociaż niektórzy się do tego nie przyznaja bo lubią wszystko krytykować ( chodzą do kina z myślą że i tak im się nie spodoba albo nawet nie idą do kina i twierdzą że film jest zły bo nie jest taki jak oni by tego chcieli smutne ale prawdziwe). A jeśli już się komuś nie spodoba to niech nie pisze chociaż jakiś pierdół i głupot że ma nadzieję że więcej części nie powstanie bo są ludzie którzy czekają na kolejne "z utęsknieniem" i jest to większość. Więc czekamy na kolejne :) Pozdrawiam i miłego dnia :) F&F !
Witam,ladnie napisane , ja tez jestem jakby fanem serii :) (spodobal mi sie Twoj tekst ze nie masz 15 lat tylko 21 ) Ja niestety mam troche wiecej bo 39 i gdy powstala pierwsza czesc nie mialem jak przedmowca 5 lat a film mi sie bardzo spodobal ,pozniej byla 2 czesc juz bez Vina ktora mimo to trzymala poziom,pozniej tokyo drift a gdy wyszla 4 czesc "zaczelo sie" nie moglem sie doczekac kiedy wyjdzie nastepna czesc.5 czesc swietna !! I chociaz zaczelo sie lamanie praw fizyki to co z tego???To kino dla rozrywki a nie film na faktach, znow czekanie 2 lata na kolejna 6 czesc a pozniej gdy przed premiera 7 czesci zginal Paul Walker pytanie co dalej??7 czesc znakomita i na koncu filmu hold dla Paula....czegos takiego nie bylo w zadnym filmie.. gdzie film "zderza" sie jakby z rzeczywistoscia... zaloze sie ze jakis tam procent ludzi wychodzil z kina ze lzami w oczach.I myslalem ze na tym sie skonczy,ale jest 8,balem sie ze to nie bedzie to - ale film trzyma poziom i klimat poprzednich czesci a nawet moze zaskoczyc,nie ma co prawda Briana ale jakby nie mamy na to wplywu :( .Nie wiem czy jest inny film ktory przez tyle czesci trzyma taki poziom,utwory z filmu sa zawsze na szczytach list,kina zawsze zapelnione wiec chyba szybcy i wsciekli daja rade :) Ta seria ma juz swoja historie lacznie z przyjaznia aktorow poza planem.Ja nadal co jakis czas ogladam poprzednie czesci,slucham muzyki i bede czekal na nastepna czesc!!Juz 16 lat z F&F!!
Witam ja zostałem fanem tej serii ale dopiero piąta części mnie przekonała do ich wielkich filmów nie wiem czy ty o tym wiesz ale już dziewiąta i dziesiąta część jest w produkcji