Przepraszam, ale wyścigi samochodów z łodzią podwodną czy kierowanie torpedą za pomocą rąk, nie stanowi dla mnie rozrywki.
Nie zmienia to faktu, że nie oglądając filmu byłoby kretyństwem móc go oceniać i dać mu od razu "1".
cóż...film może i nie jest najwyższych lotów (nie wiem - NIE OGLĄDAŁEM!!!), ale jeśli wystawiasz ocenę po zwiastunie to nie mamy o czym gadać, takich ludzi powinno się usuwać trwale z Filmwebu, niestety nie da się tego zrobić :/
Jesteś po prostu kretynem. Masz ból dupy, bo film osiągnął coś osiągnie, a ty dalej będziesz wpierdalał chipsy przed telewizorem. Powinni takich jak ty usuwać z filmwebu i innych for.
ja mam co najwyżej z was zwałę te tak to was dotknęło :) bardzo mnie to cieszy, bo niema to jak mieć polewkę z napinaczy.
Ja za to mam polewkę z analfabetów(czyt.ty). Nawet nie widziałem do końca żadnego filmu z tej serii, ale dawać jedynkę tylko za to, że to już 8 część jest po prostu śmieszne, żałosne i słabe.
Nie widziałeś do końca żadnego filmu z tej serii? I ty masz czelność mi coś wypominać?
To, że oceniasz filmy bez obejrzenia ich. To totalnie nie ma sensu. Jako dziecko widziałem tylko pierwszą część, ale pamiętam ją jak przez mgłę, ale ma ona u mnie dobre odczucie. Nie oglądałem ich, bo po prostu nie mam czasu lub są dla mnie ważniejsze filmy.
A jaki sens ma zajmowanie się przez ciebie sensownością wystawiania przeze mnie ocen?
Zakończy się kiedy ludzie zmądrzeją i przestaną na to chodzić, a to prędko nie nastąpi. Ta część leciutko zarobi 1 mld. Może do 10 części, wtedy jak opadnie ponizej 500 zakończą ten syf.
Ale ta seria nie opiera się już na samochodach, sam bym z chęcią obejrzał np tokyo drift 2 . Teraz to jest zmiksowane call of duty z g.i joe