PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741981}

Szybcy i wściekli 8

The Fate of the Furious
2017
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101505
6,0 27 krytyków
Szybcy i wściekli 8
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 8

Powinna być możliwość dania temu dziełu oceny "1" bez oglądania.

ocenił(a) film na 7
zaszczepiony_szczepan

powinna być możliwość usuwania takich kont jak twoje bez ostrzeżenia...

gggggrzegorz

Przepraszam, ale wyścigi samochodów z łodzią podwodną czy kierowanie torpedą za pomocą rąk, nie stanowi dla mnie rozrywki.

ocenił(a) film na 7
zaszczepiony_szczepan

Nie zmienia to faktu, że nie oglądając filmu byłoby kretyństwem móc go oceniać i dać mu od razu "1".

ocenił(a) film na 1
gggggrzegorz

ja widziałem zwiastun i mi wystarczy w zupełności.

ocenił(a) film na 7
Boskigrom

cóż...film może i nie jest najwyższych lotów (nie wiem - NIE OGLĄDAŁEM!!!), ale jeśli wystawiasz ocenę po zwiastunie to nie mamy o czym gadać, takich ludzi powinno się usuwać trwale z Filmwebu, niestety nie da się tego zrobić :/

ocenił(a) film na 1
gggggrzegorz

haha... piana z pyska leci, co? :)

ocenił(a) film na 7
Boskigrom

nie napinaj się tak dzieciaczku bo ci rzepy w pieluchach strzelą...

ocenił(a) film na 1
gggggrzegorz

uuu... widzę że cię mocno boli dupa z powodu mojego 1 :)

Boskigrom

Ulżyło Ci?

ocenił(a) film na 1
marcelina179

Czy uśmiech oznacza ulgę? Hmm.. no może czasami... gdy kał zejdzie do muszli.

Boskigrom

Ha. Ha. Ha.
Aleś ty jest zabawny :p

Boskigrom

Jesteś po prostu kretynem. Masz ból dupy, bo film osiągnął coś osiągnie, a ty dalej będziesz wpierdalał chipsy przed telewizorem. Powinni takich jak ty usuwać z filmwebu i innych for.

ocenił(a) film na 1
Kalimdor

ja mam co najwyżej z was zwałę te tak to was dotknęło :) bardzo mnie to cieszy, bo niema to jak mieć polewkę z napinaczy.

Boskigrom

Ja za to mam polewkę z analfabetów(czyt.ty). Nawet nie widziałem do końca żadnego filmu z tej serii, ale dawać jedynkę tylko za to, że to już 8 część jest po prostu śmieszne, żałosne i słabe.

ocenił(a) film na 1
Kalimdor

Nie widziałeś do końca żadnego filmu z tej serii? I ty masz czelność mi coś wypominać?

Boskigrom

To, że oceniasz filmy bez obejrzenia ich. To totalnie nie ma sensu. Jako dziecko widziałem tylko pierwszą część, ale pamiętam ją jak przez mgłę, ale ma ona u mnie dobre odczucie. Nie oglądałem ich, bo po prostu nie mam czasu lub są dla mnie ważniejsze filmy.

ocenił(a) film na 1
Kalimdor

A jaki sens ma zajmowanie się przez ciebie sensownością wystawiania przeze mnie ocen?

Boskigrom

Taki, że jesteś rakiem tego forum.

ocenił(a) film na 1
Kalimdor

Co za pech, zawsze chciałem być krabem, a nie rakiem.

ocenił(a) film na 1
zaszczepiony_szczepan

Już można dawać. Ciekawe kiedy zakończy się ta biedacza seria.

ocenił(a) film na 4
Boskigrom

Zakończy się kiedy ludzie zmądrzeją i przestaną na to chodzić, a to prędko nie nastąpi. Ta część leciutko zarobi 1 mld. Może do 10 części, wtedy jak opadnie ponizej 500 zakończą ten syf.

ocenił(a) film na 1
gbbb

nie sądzę, zawsze znajdą się dzieciaki których jarają szybkie fury

ocenił(a) film na 4
Boskigrom

Ale ta seria nie opiera się już na samochodach, sam bym z chęcią obejrzał np tokyo drift 2 . Teraz to jest zmiksowane call of duty z g.i joe

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem