PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741981}

Szybcy i wściekli 8

The Fate of the Furious
2017
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101505
6,0 27 krytyków
Szybcy i wściekli 8
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 8

Największy babol?

ocenił(a) film na 5

Wasza ulubiona scena?
Auto jadące na wstecznym, wygrywa wyścig z rozpędzonym autem jadącym do przodu?
Uciekająca ekipa separatystów na widok 3 osób?
Suchutki Roman po nurkowaniu?
Auto mające 1000,2000 a może 3000km?
Łódź podwodna zanurzająca się z otwartym włazem?
Pomijam już to całe hakowanie :)
CZY wg. MNIE HIT - Kilka aut stanowiące barierę ognioochronną dla człowieka poza autem?
Wszystko kur, rozumiem ale Star Trek jest bardziej realny, niż ta cała seria.
Tego nawet nie ogląda się przyjemnie.
Nadmienię że najlepszą sceną tego filmu było pytanie Stathama do dzieciaka o to kto się zesrał w gacie.
:)

ocenił(a) film na 6
Manor

To kino rozrywkowe na takim poziomie że te typowe dla tego gatunku sceny już nawet mi nie przeszkadzają...największym babolem były dialogi - puste,sztampowe, aktorsko bardzo słabo ...chociaż chyba tokio drift nie przebili. Ekipa se żartuje na każdym kroku a Roman to już w ogóle, napchali mu tyle żartów że zacząłem się zastanawiac czy nie oglądam parodii. z Shaw'a zrobili bohatera a chyba zapomnieli że zabił Han'a.
A jeżeli już miałbym na siłe wymienić ci scene która mi przeszkadzała to chyba jak The Rock przesunął rękami atomówke z jadącego samochodu trzymając się tylko drzwi.< No i to jak to siebie mówili z samochodu na pełnej prędkości gdzie strzelają i wybuchają rakiety bez żadnej krótkofalówki i bez problemu się słyszeli mimo też że szyby były zasunięte.>

ocenił(a) film na 5
coolerss

Haha no tak ta scena była ikoniczna wręcz :D

Wiem, że to kino akcji itd. Ale powinni na prawdę trzymać jakąkolwiek dozę realizmu. Oglądało by się to przyjemniej po prostu.

Co do Shawa - jak najbardziej racja.

coolerss

To była Zwykła torpeda,ale fakt scena idiotyczna.

ocenił(a) film na 4
Manor

Najbardziej mi się podobało, jak po "deszczu samochodów z nieba", kiedy Toretto zdobył walizkę i chciał uciekać, ludzie w drugim planie przechodzili przez ulicę jakby nic się nie stało, dzień jak co dzień.

ocenił(a) film na 3
Manor

To oznacza jedno ludzie tracą poczucie dobrego smaku. Dziś ciul jeden z drugim ocenia to gó***o na 10. I twierdzi że zajebiście się bawił. To ja pi*****e czym dla niego jest 1 część która miała FABUŁE? I tak naprawdę dla fanów tej serii jest świętością... Tak jak pierwsze części Rambo, Zabójczej broni, Szklanej pułapki itd. W takim razie skoro to gó**o podobało się ciulowi na 10 to pierwsza część powinna byc obsypana Oscarami i na FW powinna mieć 25 gwiazdek!To jest chore!

ocenił(a) film na 5
davidstar

Cóż - dobrze ujęte. Pierwsza część - wiadomo, klasyk. Tuning, wyścigi, FABUŁA. Dla tych trzech rzeczy, warto było oglądać tą serię - Dla mnie to 1, 2 i Tokio Drift.