PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741981}

Szybcy i wściekli 8

The Fate of the Furious
2017
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101505
6,0 27 krytyków
Szybcy i wściekli 8
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 8

Mam nadzieję, że w ósemce Cody będzie grać Briana, tak jak w ostatnich scenach siódemki.

ocenił(a) film na 6
krzysztof01peisert

A ja mam nadzieję że postać Briana zostanie zostawiona w spokoju. Brian poświęcił swój czas rodzinie i już nie chce pakować się w przygody 'Familii Torreto'. Po co męczyć tą postać skoro jej odtwórca nie żyje. Ale świetnym smaczkiem byłyby rozmowy telefoniczne pomiędzy 'komputerowym' Brianem, a na Dom'em.

ocenił(a) film na 7
Igor32234

Każdy myśli inaczej. Twój pomysł jest dobry, chociaż ja chciałbym zobaczyć jeszcze chociaż w jednej części całą rodzinę Torreto na ekranie.

krzysztof01peisert

Mogą przecież spotkać się na grilu:)
Ale jak dla mnie tylko tyle;)
I chce Codego w filmie:)))

ocenił(a) film na 7
iwojslaw

W sumie to macie rację, ale jednak bez postaci Briana to nie będzie to samo.

krzysztof01peisert

Dokładnie. Szybcy, bez Dom'a i Briana to nie będzie już to samo...

ocenił(a) film na 8
Igor32234

Pamiętaj że oni wszyscy są rodziną.

ocenił(a) film na 6
niewarto

Rodzina - mam na myśli dzieciaków i ukochaną :3

krzysztof01peisert

Gdzieś kiedyś czytałem, że tylko jeśli się rodzina zgodzi czyli żona to tylko wtedy mogą coś takiego robić, bez zgody nie mają prawa.

ocenił(a) film na 8
Majer199

Tyle że z tego co pamiętam to on chyba był po rozwodzie bo cały jego spadek miała córka dostać.

ocenił(a) film na 7
krzysztof01peisert

Nie mogą wykorzystywać w filmie wizerunku zmarłego aktora.

krzysztof01peisert

Ja mam nadzieję że nie. Brian odszedł na emeryturę i powinni dać mu spokój. Oczywiście myślałem o tym że fajnie by było zobaczyć w 8 czy w 9 części jeszcze Briana. Gdzieś w tle np. przy grillu lub wykonującego zwykłe rodzinne czynności alb chociaż w rozmowach telefonicznych z Dominikiem. Na pewno będą wspominali o Paulu/Brianie w kolejnych częściach.

Mogłoby to wyglądać tak jak w scenie w 7 części. Czyli np. pokazali by jak Dominik odbudowuje swój Dom i przyjeżdża do niego Mia,Brian i ich dzieci. Mia rozmawiałaby z Dominikiem a Brian zajmował by się dziećmi gdzieś na drugim planie.

PaulWright

trudno pomyśleć o szybkich bez Briana :( fajnie by całkowicie się nie odcieli, by widz wiedział, że u niego i Mii jest oki , tak i niech Toretto odbuduje chatę, bo jej też brakuje trochę:)

ocenił(a) film na 8
isw138

Jak dla mnie film bez postaci to film o klasę gorszą i każda kolejna cześć to nie będzie już to samo... Uważam że fajnie by było gdyby postać ta pojawiła się w finałowej cześć serii. Upamiętniając tym samym znaczącą rolę Paula Walkera i odgrywanej przez niego postaci w całej serii filmów...