Szkoda, że swoje żale wylewasz na forum. Ale cóż oczekiwać po takim zwierzątku jak Ty :)
heh co może to jest dobre kino??? tandeta na całego i tyle.W tym filmie przewidzisz każdą scene , ale nie będe się kłócił z ludźmi , których kręcą filmy typu Za szybko za wolno :D miłego oglądania tego badziewia :D
z autorem tematu nie zgodzę się tylko w jednym, film nie był przewidywalny, był tak głupi i bez sensowny ze każda scena zaskakiwała swą dennością :]
W sumie to masz rację :)
Podziwiam ludzi, którzy dają temu filmowi 7/10 i wyżej. A właściwie to współczuję. Nie. Tak naprawdę to mi przykro.
dokładnie - jak na dramat psychologiczny produkcji czesko-indyjskiej zdecydowanie zbyt płytki ! Puknij sie w glowe !
To, że to jest kino "akcji" nie mogę wymagać chociaż troszeczkę inteligentnego polotu? Zawsze musi być tandeta i g***o? Oczekiwałem dobrego kina, ale dostałem infantylny produkt dla dresiarzy.
Jeśli chcesz filmu z polotem to zacznij takie oglądać, a nie doszukuj się rzeczy, których nie powinno być w takim filmie. Wiem jedno, "Szybko i wściekle" nie jest dla "pseudointeligentów" twojego pokroju. Jeśli oczekiwałeś cudów i miałeś nadzieje, że oglądasz film, który w tydzień znajdzie się w pierwszej dziesiątce najlepszych filmów wszechczasów to z przykrością muszę stwierdzić, żę twoje rozeznanie w temacie jest na strasznie niskim poziomie.
"Oczekiwałem dobrego kina, ale dostałem infantylny produkt dla dresiarzy."
Pijąc tanie wino oczekuj zniesmaczenia, kaca, i mdłości. Idąc na premierę nowej sztuki w teatrze oczekuj dawki kultury. Idąc na infantylny produkt dla dresiarzy oczekuj infantylnego produktu dla dresiarzy :)
Nie rozumiem za co najeżdżacie na tego kolo. Film ma słaba grę aktorską, drętwe dialogi, słabą fabułę itd.. Ale jeśli ktoś lubi te klimaty i jest fanem cyklu to dla niego to nie ma znaczenia bo i tak polubi ten film. Ale rację trzeba przyznać - u krytyków SiW ma 4/10 u fanów 8/10
Ale miał również plusy: Skyline GTR, Chevrolet SS, Lamborghini 002-ten co prawda tylko mignął ale za to ocalał :D, Torino i Mustang - eeh takie bryki kasować - ciekawe czy to Torino to nie od Eastwooda:)
No i parę (słownie parę) ciekawych lasek.
reszta podobna jak w Transporter 3...
Tommy, a kręcisz jeszcze w łazience te swoje płytkie, przewidywalne i naiwne gnioty?
Jeśli tak, to daj znać, z niepomierną chęcią ponownie ocenię.
Ocena mówi sama za siebie więc nie nalezy się przejmować głupiomądrymi molami książkowymi ktorzy w każdym filmie doszukują sie filozoficznych pobudek.
Ja bynajmniej molem skiazkowym nie jestem, bardzo lubie filmy akcji (chocby bardzo wysokie noty dla Transportera czy już nawet Adrenalina, Batman, Transformers). Wszystkie te filmy bardzo wysoko oceniłem za akcję - bo trudno w nich się było doszukać czegoś intelgentnego. Ale ten film dostał ode mnie zaledwie 5/10 - bo po prostu nuda, film drętwy, mało wciągający, nawet fajnych lasek nie potrafili dobrać, a gra aktorska to już żenada.
Ten film jest żałosny i tyle. Uprowadzonej dałem 8/10, Mrocznemu Rycerzowi 10/10, lubię kino akcji. Ale to jest żałosne. Powiem tylko tyle, że 90% osób na sali to byli dresiarze.
A ludzi którzy piszą, żebym poszedł oglądać dobre film wrzucają na samych siebie. Wiedzą, że to jest gniot ale dalej go "ubóstwiają". Żenada, ludziska.
do pewnego momentu filmn trzymał poziom i zasługiwał na ocene 7/10 ale od sceny w ktorej Toretto wysadzil na pustyni sanochody film robił sie coraz gorszy a o scenie w tunelu to szkoda gadac.ogolnie film jest sztuczny przez slabiutkie efekty specjalne,a szkoda bo spodziewalem sie czegos na miare pierwszej czesci.dalem 5/10 ale zawyzylem o jeden punkt za fajne panienki
Wszystkie czesci filmu zawsze twozyly swietny klimat i chociaz co nieco klimat sie zgorszyl w Szybko i Wsciekle to dalem 8/10 za swietne fury ;)
Dałem 7/10 :] i co? jestem płytki i przewidywalny? pffff ;/ to moja opinia i innych tez jest taka, w wiekszości jest taka, wystarczy luknąć na ocenę filmu. To jest Polska, kraj perfidny, ludzie tez. Zgnoja każdego kto im sie nie podoba, jak widac oceny filmu tez, bo co? Bo się większości podobało? Nic z tym nie zrobisz, a Twoja mentalność jest taka, ze musisz zgnoić, bo innym sie podobało a Tobie nie? Ja dałem 7/10, jak juz napisałem po wyżej. Co teraz? Zjebiesz mnie za to? Gusta są rózne. Dajesz. Czekam na pociski :] 7/10 dla tego dzieła jak dla mnie ;]
ode mnie 5/10
film jak dla mnie sztuczny przez słabe efekty,oraz słaba fabula.
Tytuł filmu w ogóle jakby nie pasował do tego co oglądaliśmy bo jeden wyścig plus marna scena w tunelu to za mało.
Mało samochodów to jest kolejny minus tego filmu,obraz przynajmniej ratują fajne dziewczyny.
Szkoda że twórcy nie wpadli na pomysł aby Toretto rywalizował w wyścigach z O'Connerem i w taki sposób mogliby dostac sie do Bragi,ale cóż woleli zrobic z tego scenke sensacyjna co im nie wyszło.
Dałem 5 ponieważ do pewnego momentu film trzymał się na całkiem niezłym poziomie.
Ci co oglądali poprzednie czesci i im sie podobalo, nie powinni byc zawiedzeni. Film dobry i wporzadku. Pewnie maja niedosyt niektorzy, bo za malo wyscigow i wypasionych fur (ale takim to by nawet transformersow dac do filmu to tez bedzie za malo). Wzamian za to watek dodatkowy sie pojawil w postaci Bragi.