Brian O'connor back in business. Muszę przyznać że nie zawiodłem się, a jednak czuję niedosyt brawurowych i nielegalnych wyścigów znanych z części poprzednich. Brakuje tego klimatu. Jednak oglądałem z dużym zaciekawieniem. Świetna efekty specjalne(z cysterną). Polecam fanom serii i nie tylko:)
fakt. brakuje tych wyścigów..
a ta scena z cysterną wcale nie była taka fajna.. absurdalne trochę, wątpię, żeby coś takiego mogło mieć miejsce w prawdziwym życiu :P
ogólnie film świetny :)
mi tez sie film podobal, ale ta scena z cysterna odstrasza i wcale nie miala swietnych efektow. Bez tej sceny filmowi dal bym 9, a tak jest 8 (strasznie mi sie nie podobal ten motyw)
Scena z cysterna byla najgorsza scena w calym filmie. Nie dosc , ze bylo to grubo przesadzone, to w dodatku brzydko wygladalo. Ale patrzac na caly film to ogolnie moze byc(tak jak i wczesniejsze czesci). Jakies 6-7/10
Siemta
Poszedlem, obejrzałem i jestem zadowolony. Zdecydowanie najleprzy film z serii. Ten motyw z cysterną mogł by być leprzy jak by ona spadała ze skarpy na Diesla i ten by o wlos ją ominą, no ale zrobili jak zrobili, daje filmowi 9/10 za to że Han grał moze z 5 min;/ Super postać ale za mało go było.
I końcówka kozacka byla. Taka w sam raz na Szybkich 5.
ps. Slyszałem ze panie Brewster i Rodrigez na poczatku opieraly sie i niebardzo chcialy zagrac w filmie, no ale dobrze ze sie dały namowic. No i słyszałem że będzie Roman Pierce z FF2, tez niebyło;/ może next time.