pytanie do osób które juz oglądały, jest cos pomiędzy nimi czy nie??
Na to pytanie teoretycznie można sobie odpowiedzieć nawet nie oglądając filmu, bo scenariusz jest mocno przewidywalny. Mia najpierw jest wkurzona na Briana, że ten przez pięć lat się nie odzywał, potem atmosfera trochę się poprawia, aż w końcu, a jakże by inaczej, Brian bierze Mię w kuchni, kiedy Dominic naprawia samochód w garażu. A jeśli ktoś to, co napisałem, uzna za żart, to gwarantuję, że nieźle się zdziwi, gdy obejrzy film, bo prawdę mówię :P.
Może i można, ale popierdolonych pytań zadawać nie wolno ......
A zgadza się to co tam ktoś wyżej napisał - calutka prawda ;) trochę to głupiutkie, ale to nie film o miłości tylko o samochodach ;).
nie wiem dlaczego sie tak dziwicie. przeciez takie rzeczy są do przewidzenia.zreszta gdyby nie piekny Braian i Dominic i watek milosny niewiele dziewczyn pewnie poszloby na ten film i o to chodzi. jak laduje sie grube miliony w film to trzeba zachecic wiele osob do obejrzenia i dlatego sa wplatane chociaz epizodyczne watki milosne...
Nie wiem, czy wątkiem miłosnym można nazwać jedną uciętą scenę, powiedzmy, miłosną plus obejmowanie się ramieniem pod koniec filmu... Gdybym był kobietą, raczej poszedłbym na ten film, żeby popodziwiać Walkera, a nie dla wątku miłosnego :D. Tym bardziej, że „wątek miłosny” był całkowicie przewidywalny od momentu, gdy ujawniono, że w filmie zagrają Walker i Brewster.
Myslisz ze kobiety same z siebie nie pojda na film gdzie sa szybkie auta niezla muzyka i ciekawa akcja...myslisz sie...nie wszystkie gobiety kochaja tylko "watki milosne"...nie oceniaj tak nisko plci pieknej:D
ten motyw miłosny w kuchni był bezsensu.
aaa oglądanie filmu na kompie nie radze. Na takie filmy chodzi się TYLKO OD KINA! Duży ekran, nagłośnienie - odda prawdziwy klimat filmu!:)