Powiem tak cała seria ,,Szybcy i Wściekli" To film o samochodach z elementami zwykłego filmu o przestępcach ściganych przez policje.
W tej części jest odwrotnie cały film to czy się w okół zemsty oraz ,,łapanki" przestępców. Samochody spadły tu na drugi plan. Szczerze do roli czwartej części tego filmu pasowałby bardziej np. film ,,Fast Track - Bez granic"[2008]
Można by tylko zmienić aktorów a cała fabuła mogłaby zostać taka sama.
no,ze samochody spadly to rzeczywiscie, zrobil sie taki zwykly, ale gniotowatości 3 nic nie przebije :)
przciez trojka byla najlepsza, najwiecej aut,lasek,najlepszy scenariusz, najlepszy aktor, bo do jasne cholery wczesniejsi bohaterowie nie potrafia przegrywac, a tutaj jakis realizm pozostal, do tego ciekawy klimat japonski, zdecydowanie najlepsza czesc a Ty nie mow ze najgorsza.
klimat azji i driftow ciekawy przyznam, ale caly film, aktorzy, fabula, "laski" to było dno i 5 metrów mułu, a pod nim karp swiąteczny, ktorego zjadlem dla zasady bo w koncu tytuł miał ten sam.
Popieram, film z filmu z samochodami przeszedł na zwykły film akcji jak napisałem wcześniej jak dla mnie jako film 7,5/10 a jako czwarta część tak kultowej serii zaledwie 2/10.
Racja mi też bardzo się trzecia odsłona bardzo podobała, ale najbardziej podobała mi się pierwsza część.
dla mnie ok tylko szkoda ,że bilety do kina takie drogie , nie wspomnę kuż o tym jaki potem drogi film na DVD, jakby nie dało się taniej
[img]http://ifotos.pl/uploaded/113748.gif[/img]