Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Czy zastanawialiście jak będzie wyglądać 5 część tego filmu ?

Wg. mnie będzie pewnie teraz akcja w Tokyo, ponieważ końcówce Szybko i wściekle Brian i Mia zdołali wyciągnąć z ciężarkówki co zawoziła Doma do więzienia i właśnie Dom wyjechał do Tokyo (co świadczy końcówka części 3), a Brian pewnie poszedł do więzienia.
Ciekawe będzie czy ten Shaun zagra ;p

Pewnie popierniczyłem wszystko ;p

ocenił(a) film na 10
pijokot

Jaki Shaun?

Był nie jeden temat o tym co i jak nie chciało się szukać co :)

Zacytuje " Faktycznie jest tak jak piszesz. Temat był już poruszany na forach. "Tokio Drift" mimo, że nakręcony był wcześniej (w 2006 r.) niż "Szybko i wściekle" jest de facto czwartą częścią serii pod względem chronologicznym. Han, który występuje w "Szybko i wściekle" ginie w "Tokio Drift". Poza tym na końcu pojawia się postać Dominicka Toretto, co sugeruje, że nie odsiedział zasądzonego dla niego wyroku."

a dopowiem swoje :

Teoretycznie każda z części to kontynuacja poprzedniej i w sumie wszystkie układają się po kolei... oprócz FF Tokio ponieważ jak już możne ktoś zauważył Han w tej części ginie a w tej która wyszła teraz opuszcza Dona i wraca właśnie do Tokio więc teoretycznie i Tokio jest kontynuacją FF ale szkoda że wypuszczona od dupy strony... takie jest moje zdanie... to jest wprowadzanie w błąd i robienie zamętu u widza... teraz dopiero po tej części powinno wyjść FF Tokio ...

Teoretycznie diabli wiedzą co przyjdzie im od łowy i gdzie możne się toczyć akcja ponieważ jest zamieszanie i na pewno nie w Tokio....

:)

roxsana2

Shaun Boswell o tego mi chodziło ;)
O Hanie nic nie mówiłem, bo wiadomo że nie zagra w następnej części ponieważ zginął.

Zacytuje " Faktycznie jest tak jak piszesz. Temat był już poruszany na forach. "Tokio Drift" mimo, że nakręcony był wcześniej (w 2006 r.) niż "Szybko i wściekle" jest de facto czwartą częścią serii pod względem chronologicznym. Han, który występuje w "Szybko i wściekle" ginie w "Tokio Drift". Poza tym na końcu pojawia się postać Dominicka Toretto, co sugeruje, że nie odsiedział zasądzonego dla niego wyroku."

To co napisałeś to wszystko rozumiałem tylko ty mnie nie zrozumiałeś tego co napisałem ;)

pijokot

powinni jakoś skelić całą ekipe ze wszystkich filmów mam na myśli Vince'a Leona Romana i pociągnąć to jakoś od Tokio Drift :) Shaun w sumie też mógłby się pojawić.

ocenił(a) film na 10
pijokot

Możliwe już teraz wiem o co chodzi... nie skojarzyłam powiedział być po imieniu i nazwisku aktora to bym zaskoczyła :) teoretycznie jakoś do klimatu "Tokio Drift"nie pasuje mi Vin Diesel jakoś no nie pasuje jego wykreowany styl i kultura z jakiej się wywodzi w innych częściach a także zamiłowanie do klasycznych modeli aut... trochę się to gryzie z nowoczesnym style muzyki, inną zupełnie kulturą narodu, autami no możne nie tak do końca ale gdzie Vin i Drifting mogłoby być zabawne... Szczerze Tokio jako jedna z części podobała mi się najmniej główny bohater uważam ze się nie sprawdził w swojej roli był sztywny jak deska do prasowania mojej babci... I ta cała niby mafia takie to kiczowate jakieś było... ale efekty były super...

Ja nie jestem za tym aby wcielić Shaun w następną część naprawdę jego gra aktorska raziła mnie w oczy... i jakoś nie pasuje mi do tego typu środowiska... Tak samo gdyby następna cześć mieli kręcić w Tokio jako kontynuacje nie ;/

pijokot

Ludzie jaki Shaun?! To Sean jest przecież ;P
A wracając do tematu. Wydaje mi się, że Brian dostanie jakieś zadanie, a w zamian zażąda wypuszczenia Doma. Razem pojada do Tokio po Hana, ale ten nie żyje, więc dołączy do nich Sean.
Puchoo, masz racje. Stara ekipa Doma powinna powrócić. Tylko szkoda, że Letty nie żyje

Wolf112

Obejrzyj sobie Tokio Drift i zobaczysz, że główny bohater to Shaun...

pijokot

A poza tym Brian już nie miał szans odzyskać Doma, ponieważ już mu się to przedtem nie udało więc chyba to odpada..

pijokot

Ciekawe Kiedy wogole wyjdzie nastepna czesc filmu bo narazie nic nie wiadomo na ten temat jak by to miała byc ostatnia czesc moze wie ktos kiedy bedzie nastepna czesc mam nadzieje ze wogole ja zrobia pozdrawiam