Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

ta część jest najgorsza pff... nic ciekawego!

ocenił(a) film na 9
patrisia8286

Cóż za niezwykle rozbudowana wypowiedź, pełna trafnych uwag i argumentów. Oby jak najwięcej takich na filmweb.

/sarkazm

LukC

czy jeśli ktos uważa że coś jest słabe to musi tłumaczyć dlaczego? poprostu taka jest moja opinia, pisze to nie dlatego że chce se z wami podyskutowąc o tym co było w filmie niezłe a co do chrzanu, pisze to bo ja tak oceniam ten film!

ocenił(a) film na 5
patrisia8286

słaba czesc, racja. ledwie do konca wytrzymalem

kursu

Masz rację LukC, nie ma to jak rozwinięta teza poparta niezbitymi argumentami... Brak słów jeśli chodzi o założyciela tematu, i nie chodzi mi tutaj, że nie podoba mu się ten film, bo to jestem w stanie zrozumie, ale ludzie jak już coś piszecie o danym filmie to rozwińcie swoją myśl... Pozdro

ocenił(a) film na 7
Dances_with_Life

Najgorsza cześć to Tokio Drift usnołem w kinie. Próbowałem obejrzeć Tokio w domu i to samo tak mnie znudził że znów zasnołem. To drugi film na którym mi się to przytrafiło zaraz po Kodzie Da Vinci. Tej części daje 7

jetli22

hmm...mi bardziej sie podobały wcześniejsze części nawet Tokio ale to tylko moja opinia =) pozdrawiam

użytkownik usunięty
father_joe

Jak dla mnie to 1 jest najlepsza - w kolejnych częściach wszystko pozmieniali ( Tokyo Drift - żenada ) A ta 4 część jest powrotem do przeszłości... Ci sami aktorzy i wiele tekstów z 1 części. Mi się podoba ;)

father_joe

no tokio drift jest 10 x lepsze, a szybko i wściekle... poracha kompletna!
takie jest moje zdanie ;\

ocenił(a) film na 8
patrisia8286

A jakieś argumenty drogi użytkowniku?