Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Jaka Bedziwe rola Hana w 4 cześci szybkich i wscieklych bedzie po stronie Toretto czy mafii z tym gościem o czrewnocyh dloniach.

tswisla

wydaje mi się że bedzie po stronie Toretto, w 3 części bylo powiedziane, że się przyjaźnili, jak dla mnie ciekawszą rzeczą jest to, że Han zginął w 3 częsci to jak może on być w 4 części?? oto jest pytanie

jadwiga9500

o to jest odpowiedz że częsc 4 dzieje się czasowo przed częscią 3.

pozdr.

onizuka_4

aaaa widzisz, dzięki :*
hmmmm, to znaczy, że to naprawde powinna być część 3

jadwiga9500

chyba tak, na pewno ta cześć powinna być przed Tokyo Drift. przynajmniej tak myślę

DZC

Jak to niektórzy mówią Tokio Drift to całkiem inna bajka związana z serią tylko tytułem .W sumie moim zdanie to trochę wina Vin Diesela ,który jest strasznie nie zdecydowany do robienia jakichkolwiek kontynuacji przykładem na to jest tez XXX 2 .

ocenił(a) film na 6
onizuka_4

Ja myślę że ta część jest po jedynce. Brian dalej jest z Mia, a klimat filmu jest rodem z jedyneczki ;D I niech sie dzieje co chce, ja tak bede myślał do konca ;D No, chyba ze bedzie jakies razace powiazanie z 2'ką :P

Wielkanocny_Zajac

Nie wiem czy Brian jest dalej z Mią, może "znowu" z nią jest, bo pod koniec trailera Dominic mówi o Brianie "he used to date my sister", a więc czas przeszły. Ale to chyba tylko drobiazg, który nie wnosi zbyt wiele do filmu.