i w głownej obsadzie? jak na początku filmu tylko zostaje zabita to nie powinna sie znajdowac, lepiej jak była ta trójka
Moim zdaniem po to ona jest na plakacie, bo przez nią jest cały film. Gdyby nie śmierć Letty, Dominik nie wróciłby z Karaibów do Los Angeles i nie spotkałby się ponownie z Briaianem. I nie było by całej akcji filmu, proste.
Zgadzam się z poprzednikami. Cały film opiera się na jej śmierci i jakby jej nie było na plakacie to wszyscy by się zastanawiali dlaczego. A i mam pytanko jak to jest możliwe, że w 3 części Han zginał, a w tej żyję?
co prawda nie ogladałam tej '3 częsci', według mnie tak nie powinna byc nazywana, ale niektórzy juz tutaj podobne hipotezy snuli, że ta tzw. 3 częsc dzieje się po tej, tzw. 4.
Poszperaj po forum, są takie tematy.
tak jest, to jest kontynuacja tak jak by części 2... wystarczy pomyśleć i oglądać uważnie..!!! pozdro. ;p
Hana zabili w 3 części.
A w 4 jest tylko na początku i mówi, że słyszał że w Tokio są niezłe wyścigi. Więc wychodzi na to, że części po winne być zamienione, ale znowu 4 części sie skończyła tak jakby miała być następna bo na pewno Dominica wyciągną jakoś z tego autobusu...