Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

i w głownej obsadzie? jak na początku filmu tylko zostaje zabita to nie powinna sie znajdowac, lepiej jak była ta trójka

lara_croft12342

Moim zdaniem po to ona jest na plakacie, bo przez nią jest cały film. Gdyby nie śmierć Letty, Dominik nie wróciłby z Karaibów do Los Angeles i nie spotkałby się ponownie z Briaianem. I nie było by całej akcji filmu, proste.

ocenił(a) film na 7
sienka_16

no i w sumiej jakby jej nie było, to by zepsuło niespodziewankę.

Jean

no dokładnie. :) bo to o nią właśnie chodzi. :)

lara_croft12342

Zgadzam się z poprzednikami. Cały film opiera się na jej śmierci i jakby jej nie było na plakacie to wszyscy by się zastanawiali dlaczego. A i mam pytanko jak to jest możliwe, że w 3 części Han zginał, a w tej żyję?

ocenił(a) film na 7
monika_momo

co prawda nie ogladałam tej '3 częsci', według mnie tak nie powinna byc nazywana, ale niektórzy juz tutaj podobne hipotezy snuli, że ta tzw. 3 częsc dzieje się po tej, tzw. 4.
Poszperaj po forum, są takie tematy.

Jean

tak jest, to jest kontynuacja tak jak by części 2... wystarczy pomyśleć i oglądać uważnie..!!! pozdro. ;p

PaVlo_4

Dopiero jak teraz obejrzałam drugi raz to zrozumiałam ;P

monika_momo

A może to jest przed śmiercią Hana ? Dom pojawia się w 3 i może to też być po tym co było w 4.

Lecho1523

Ale przecież chyba w 4 zabili hana ludzie braggi ?

Lecho1523

Hana zabili w 3 części.
A w 4 jest tylko na początku i mówi, że słyszał że w Tokio są niezłe wyścigi. Więc wychodzi na to, że części po winne być zamienione, ale znowu 4 części sie skończyła tak jakby miała być następna bo na pewno Dominica wyciągną jakoś z tego autobusu...

monika_momo

To proste !
Pojawiła sie na plakacie zeby przyciągnąć więcej widzów ;|
Fani "Szybkich i wściekłych" lubili jej postac