Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Ale tak według mnie to:
-"Fast and the Furious" był nawet fajny tylo dlatego że grał Vin Diesel
-"Too Fast and the Too Furious" był troche nudnawy
-"Fast and the Furious : Tokyo Drift" miał wszystko co najlepsze przyjemna obsada, fajny klimat, co najważniejsze wyścigi
Każdy powie że 3 była najgorsza, a 1 i 2 były THE BEST ale poco motywem przewodnim są szybkie samochody i wyścigi jak przez pierwsze 5 min. filmu jest denny i nudny wyścig a potem tylko gadanina i strzelanina.
A 4 mam nadzieje wyciągną więcej ale ta laska(siostra Dominica)jest nawet ładna ale jak zobaczyłem film DEBS to zmieniłem o niej zdanie!
Co wy o tym myślicie?
PZDR dla fanów w motoryzacji i kimomanów :)

użytkownik usunięty
Trax

W 80% się zgodzę ;]
Pierwsze 2 części były świetne. Ale w nich auta jak by to powiedzieć... były tylko dodatkami bo fabuła mała troszke inną treść ale wszystko świetnie pasowało :)
A Tokyo Drift był odmiana ponieważ weszła tu całkiem nowa technika jazdy (większość ją zna z gier a przede wszystkim z NFS U2 ale nie z flmów) i fabuła w większości opierała się na samochodach i oczywiście auta były doskonałem i stawiam stówe że jak by zrobili 3 część wiążącą się z 2 albo 1 to wszyscy by pisali posty typu:
"Serialem mi zalatuje" albo "2 części o tym samym to 3 mogła być inna"
No i obsada też była bardzo dobra tak jak i w poprzednich częściach tylko według mnie źle dobrali role Shauna ponieważ on ma ok 30 lat a w filmie ma 18 ale rola Sung Kanga (Han) to doskonale dopasowana rola.

Z niecierpliwością czekam na 4 <lol>
Fajnie jak by jakoś powiązali wszystkie części :D

Tak szczeże to przypomniało mi się że na końcu 3 części(tokyo drift) to z nowym DK sie ścigał Dominic(Vin Diesel)a więc może uda im sie pogodzić wszystkie części :)
A jeśli chodzi o Hana w Tokyo drift to rola dopasowana świetnie szkoda że go uśmiercili bo go nawet polubiłem :)
I dla sprostowania Dfifty nie są znane z NFS U2 tylko z Carbona( to ten film nakłonił do stworzenia tej gry ) ale w reszcie się zgadzam
PZDR ;)