Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

W dupę jeżą! zamiast robić kolejne części szybkich i wściekłych to niech zrobią ekranizację gry Need for Speed Most Wanted,albo Undergrounda 2...

ocenił(a) film na 8
KoRn666

nie wiem czy wiesz, ale NFS jakiego dostajemy od czasow Underground jest inspirowany filmem Fast & Furious, tak wiec lepiej niech kreca wiecej filmow a robia mniej tych slabych wyscigowek.

xsi_2

wyszło by na to samo, czym się różni gra od filmu?

użytkownik usunięty
KoRn666

Mogliby zrobić ale w NFS nie ma za bardzo dobrej fabuły na film...

To nie wiedziałem że tam jakaś jest w ogóle. Co mają film o nakładaniu nowego lakieru i alumów zrobić?

użytkownik usunięty
harry_82

Nie no jakaś fabuła jest... bez przesady nie tylko nakładanie lakieru.

Faktycznie można jeszcze parę scen wyścigu zrobić po mieście, dodać jakąś lipną fabułę łączącą bohaterów i wrzucić do fury po dwa dodatkowe pojemniki z podtlenkiem:].

użytkownik usunięty
harry_82

Albo mogli by zrobić film na podstawie Burnout Paradise, byłby fajny pod względem kraks na drogach i fajnych efektów :), przez półtorej godziny zmasakrowali by 1000 niezłych gablot(może by się im kiedyś zwróciło :) ), nie no żartuje, filmy na podstawie gier są ogólnie słabe jedyny który mi się podobał to Doom, film musiałby trwać z 10 godzin żeby coś fajnego wyszło.

KoRn666

Gadaj dalej ,a UWE Boll weźmie i nakręci ... W ogóle filmy na podstawie gier to straszna kicha .. tak samo jak gry na podstawie Filmów ... Fast and Furious na psp to była tragedia.