W pierwszej części na końcu jest , że Dominik jest w Meksyku , jak jedzie autem. Nagle w kolejniej szybko i wściekle jest pokazane , że znowu jest z Letty i dalej napadają na ciężarówki, więc po co on był w tym Meksyku skoro wrócił??
W szybko i wściekle(2009 r.) na końcu jest, że go ratują, jak jedzie do więzienia i znalazłam posty gdzie ludzie napisali, że kontynuacją szybko i wściekle jest Tokio Drift, ale jak to możliwe skoro Tokio Drift jest z 2006 roku, a szybko i wściekle z 2009??
Jeszcze bym miała prośbe aby ktoś mi wytłumaczył kto w końcu zabił tą Letty i tam było powiedziane, że ona zrobiła to (że jakby zmarłą) żeby Dominic wrócił do domu. W czym miała mu pomóc jej śmierć?
Z góry dzięki, ale te pytania dlatego ,że nie za bardzo zrozumiałam 4 część:)
Tym którzy odpiszą dziękuję za cierpliwość:D
W pierwszej części (Szybcy i wściekli) Dominik jedzie na końcu w Meksyku. W Szybko i Wściekle na początku jest nadal w Meksyku, napada z Letty na ciężarówki, ta ginie i Dominik postanawia się zemścić, więc znów wyrusza do Los Angeles.
A co do tego, że kontynuacją jest Tokio Drift to też prawda, bo w szybko i wściekle na początku jest Han, który postanawia wyjechać do Tokio, tam go poznajemy jako gościa który uczył Shaun'a.
A co do tego ma rok produkcji ? Liczy się jak zrobili fabułę ;) W Star Wars 1, 2 i 3 część została nakręcona o wiele później niż 4, 5 i 6 :D
PS: Letty pomagała Brianowi w schwytaniu Bragi, aby Dominik mógł wrócić do domu bezpiecznie, bez policji na karku, ale później zaczęli zabijać kierowców, w tym i ją.
Ale jeszcze nie wiem co by dało gdyby schwytali tego Brage Dominikiowi, że nie miałby policji na karku?
Zawarli jakiś pakt, że jak schwytają Brage to Dominikowi dadzą spokój?
Miało tak być, że jak Dom pomoże złapać Bragę razem z Brianem to Dom będzie wolny, będzie znów mógł robic co chcę, będzi miał czyste teczki, ale sąd zdecydował co innego, ale tak i tak go odbili.