Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

przecież film był rewelacyjny. Najlepsze części z sagi szybkich i wściekłych, skoro to już 4 część (inne filmy) to znaczy, że film musi siępodoba i ma rzesze fanów, że zrobili już 4 części, a kolejna za 2 lata będzie. DObrzy aktorzy, ciekawe pomysły z samochodami, ciekawie pokazane jak Brian z 3 wozów robi 1 skylina, dobra muza, akcja, wątki.
Przecież to normalne, że to tylko film i, że pozwoli sobie na trochę fantazji. Nie mówie już o innych filmach, któe próbują naśladować FF, bo to porażki są, a trochę i jest i tam dopiero są niskie oceny...

ocenił(a) film na 10
Logan_Cole

Zgadzam się z Tobą... mam czasem wrażenie że ludzie oceniający ten film biorą pod uwagę to aby był jak najbardziej realny... co moim zdaniem jest niepoważne... przecież logicznym jest fakt że każdy film akcji jest naciągany... po za tym właśnie naruszenie tej realności przyciąga widza... pomimo że pewne rzeczy są nie wykonalne w życiu codziennym...
Jedynie do czego trochę mogę się doczepić to grafika w tunelach czasem aż mnie oczy zabolały :) Niektórzy czepiają się iż pewne fakty nie mają składu... no tutaj jak już niektórzy dali przykład nie potrafią śledzić fabuły w filmie i z ta te nieporozumienia...
Jest też duża liczba ludzi która ogląda cała sagę pomimo iż zupełnie nie miała na to ochoty... i do tego filmy o takiej tematyce ich nie interesują...