Mam pytanie do osób, które obejrzały już film. Jakie są w nim brutalne (jeżeli takie są) sceny? Bardzo chcę pójść do kina na "Szybko i wściekle" i chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać. Kiedy widzę w kinie tego typu sceny to ucieka cała przyjemność z oglądania filmu. Np. w zdaje się II części (za szybcy za wściekli) była scena w której ten gangster położył na brzuchu policjanta szczura, przykrył wiadrem i zaczął podpalać. Oglądałam ten film w domu, więc zanim obejrzałam do końca tę scenę, sprawdziłam czy nic mu się nie stanie. Wiem że to śmieszne, ale oczekuję odpowiedzi. Tylko proszę nie pisać mi odpowiedzi w stylu "to może obejrzyj gumisie zamiast tego". Z góry dziękuję.
nie ma zadnych tego typu scen. oczywiscie jest kilka strzelanin i troche krwi, ale nic z takich .... "okrutnych" scen.
Gorąco polecam film bo jest super :D
Nie ma w tym filmie scen, które można uznać za naprawdę brutalne – jest trochę bójek i krwi, ale wszystko w odpowiednich granicach, aby film mógł otrzymać kategorię PG-13. Kilka osób co prawda ginie, ale, poza nielicznymi wyjątkami, znajdują się w samochodach, więc nic nie jest szczegółowo pokazane. Najbardziej brutalna scena to chyba ta, w której jeden człowiek zostaje „zakleszczony” pomiędzy dwoma samochodami, ale i tutaj – biorąc pod uwagę ograniczenie wiekowe – nie można spodziewać się jakiegoś superbrutalnego widoku. Ergo: poziom brutalności jest identyczny jak w pozostałych częściach.