Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165519
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Jak zaczynałem oglądać to myślałem, że pooglądam sobie chociaż fajne efekty i pościgi a tu nic. Ta akcja na samym początku z ciearówką to masakra jakaś jak można brać się za coś takiego jak wiadomo, że to niemożliwe jest sklecenie tego, żeby wyglądało realistycznie?!!

użytkownik usunięty
mufa91

Do tego filmu nie można podchodzić w taki sposób. Nie robiono go aby był realistyczny. Miała to być przyzwoita dawka kina akcji i tak też jest, podobnie jak we wcześniejszych częściach. Siadając do tego filmu chciałem miło spędzić godzinę czterdzieści i tak też było, więc nie rozumiem Twojego niezadowolenia. Skoro większości osób podoba się tak jak poprzednie części to widocznie miałeś jakieś dziwne oczekiwania co do tej części, a nie film jest nieudany. Tyle ode mnie.

ocenił(a) film na 8

Tyle, że to była przyzwoita dawka gniotu. Pomysł dobry gorzej z wykonaniem. Najwyżej 7/10

Punisher007

gniot roku, jak patrze na oceny to jestem załamany. Początek filmu ok, później? ścigają się autkami, które są tak beznadziejne, że wolałbym jeździć ospojlerowanym Matizem. Agent FBI może robić wszystko, jest prawie Bogiem w wydziale. Ocena koncowa 3/10.