Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165519
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Ogolnie film nie jest zly, ale nie dorownuje reszcie serii, od poczatku irytowala mnie gra Vin Disela, odrazu wieedzialem ze ta blad dawac go znow do tego filmu, bo ludzie powiedzcie mi co wy w nim widzicie ? dla dup to pewnie fajny ale aktor z niego przecietny, kazda role jaka ma to superhero ala seagal, wszystko umie,wszystko potrafi itp itd, nie popelnia bledow. Nasz drugi glowny bohater nijak pasuje do tego z poprzednich czesci i jak to sie stalo ze znow zaczal pracowac dla policji ? Z czasem film byl coraz lepszy ale poczatek filmu to byla naprawde zenada, te "efekty" specjalne i realizm, juz nie mowie o tym zeby caly film byl realny ale jakies normy musza byc ! Wielbiciele aut tez pewnie nie beda zadowoleni, scenariusz plytki, chec zemsty i nagle dwaj glowni bohaterowie rozbijaja cala mafie narkotykowa. Mimo tych wad film mozna ogladac, 7/10 wymienilem to wszystko bo naprawde jestem fanem calej serii, ale ta czesc mi w ogole nie podpasowala.pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
n0ah

"Spodziewałem się czegoś lepszego" - ja również, nie twierdzę że film jest zły, jednak nie ma tego "czegoś" Czekam na dalszą część (?) o ile wyjdzie.