Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Tak super super odlotowy film. Fantastyczna kolejna część serii szybcy i wściekli. piękne plenery Meksyku odjazdowe rajdy samochodowe ,super samochody i pęknę meksykanki.
Wspaniale jak w poprzednich częściach dobrani aktorzy szczególnie moja uwagę tak jak w trzech ostatnich przykula postać Piękna Michelle Rodriguez jest boska . Ale i siostra Dominicka Torett też jest ładna no i męskie role też świetnie zagrane Pol Walker, filmowy
Bajan O' Connel. Super muza przeplatająca się w czasie filmu. Z przyjemnością oglądałem ten film nie wiem po raz który ale na pewno nie ostatni posiadam wszystkie części w swojej filmotece. I z przyjemnością i zaciekawieniem obejrzę najnowszy film z tej serii, który też posiadam. Zapraszam na swojego chomika jamajka191.

ocenił(a) film na 4
sebastiannycz

Nie wystarczyło po prostu powieddzieć: zajebisty film? :D

sebastiannycz

Zgadzam sie, choc dla mnie 10/10. Jak na razie to moja ulubiona część ! Świetna obsada, muzyka, fabuła i nastrój ! Po prostu Arcydzieło gatunku !!! Pozdrawiam !!!

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

Tak samo film na totalnym wypasie:) Świetnie wykonany pod względem technicznym a ci co szukają realizmu niech sobie film biograficzny obejrzą hahaha:)