Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Aż trudno mi w to uwierzyć ale Vin ma w ciągu kilkiu najbliższych dni przejść operacje zmiany płci.Jak powiedział dla jednej z polskich stacji telewizyjnych ,,zawsze chciałem być dziewczynkom,chodzić w tych krótkich opcisłych spudniczkach i zakladać bluzeczki które nie zasłaniają pępka ale największym powodem dla którego postanowiłem zmienic płeć jest fakt iż zawsze chciałem zostać matkom,poczuć jak wychodzi ze mnie kolejna żywa istota na tym świecie która bendzie moją córeczką, bo jeśli bendzie to chłopak to zmienie mu płeć(osobiście)''

A co wy o tym myślicie?Czy Vina zobaczymy jeszcze kiedyś w jakimś fajnym filmie akcji?:(

ocenił(a) film na 6
czarny_murzyn

zapomniałeś dodać link do menelgame

ocenił(a) film na 8
tenszin

niebawie się w ciebie tenszin,jak chcesz to dodaj ten link ale nie w moim temacie

ocenił(a) film na 9
czarny_murzyn

Ha, ha, ha...

Aleś teraz przywalił! :D Normalnie LOL dużymi literami =D <pokłada_się_ze_śmiechu>

Diesel i zmiana płci? Na jakim ty świecie żyjesz? Gość ma w planach co najmniej 2-4 filmy*, w którym ma zagrać ucieleśnienie wszelkich kumulacji testosteronu, a Ty piszesz, że ma zmienić płeć? Rozbawiłeś mnie do łez xD

*2-4 filmy bo 2 już są zaplanowane i mają podane przybliżone terminy premier, a kolejne 2 o których mówię to kontynuacje Kronik Riddick'a (w końcu Kroniki zaplanowano jako trylogię), o których się na razie tylko mówi, ale podobno skrypt jest już na ukończeniu więc może w końcu przyjdzie czas na zdjęcia, a wtedy poznamy przybliżone daty premier :)

Więc sam widzisz...

Tak na boku - Hollywoood jest pełne mniej lub bardziej wiarygodnych plotek o ludziach z branży filmowej... Ale na takie coś nabrałby się tylko ostatni idiota xD

ocenił(a) film na 10
czarny_murzyn

No tak jasne :) fajna bujda :D za dużo brukowców :)
Albo za bardzo wybujała fantazja....

P.S
Vin ma już dziecko i bodajże to dziewczynka :) ale nie jestem pewna w 100% czy to dziewczynka czy chłopak nie doczytałam artykuły który jakiś czas temu się ukazał...

ocenił(a) film na 9
roxsana2

to dziewczynka
no serio ten artykuł mnie rozwalił;);)

Shannon

hahaha popłakałem sie ze śmiechu czytając twój temat czrny murzyn

ps.dzięki za poprawienie mi humoru

ocenił(a) film na 7
czarny_murzyn

ALE TERAZ DOJEBAŁEŚ. Najpierw naucz się, że w polskim języku występuje taka literka jak "ą" i potem pisz takie bzdury najlepiej na pudelku!!!

bercik324

hehehe spadłem z krzesła:D

za krótki za krótki za krótki xD

ocenił(a) film na 8
czarny_murzyn

"Jak powiedział dla jednej z polskich stacji telewizyjnych"

to mnie najbardziej rozwaliło w tej wypowiedzi<hahaha>