PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=461504}

Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 165 tys. ocen
7,3 10 1 164843
5,5 30 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

chciałbym poznać wasze zdanie na temat jego roli...czy wg was nadaje się na kierowce? Filmy akcji jak najbardziej takie jak Kroniki Riddicka itd. Paul Walker wydaje mi się że bardzo fajnie prezentuje się w roli kierowcy ale nie Vin. Jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) film na 9
pitrek8

Diesel? jeszcze sie pytasz? Pewnie ze pasuje, tak jak pokazane było w całej trylogi (ciapowatego Tokio nie licze), pasuje do muscle carów jak google do Riddicka. Jeszcze jak wyjdzie z takiej maszyny, pocauje jakąś laseczke i rzuci jakimś bandziorem o maskę innego samochodu to wtedy jest cód miód i pomarańczki ;) nie no zgrywam się. A tak na serio...pasuje idealnie na draivera ;D Albo wheelmana jak kto woli.

Don_Jaras

Ach Don.. przecież wiadomo, że Diesel jest gorszy od benzyny ;p Jestem ciekawa, czy zmieniłbyś o nim zdanie gdyby całował nieciekawą laseczkę i to jakiś bandzior rzuciłby nim.. jak dla mnie Vin jest za duży do tych sportowych aut i wygląda jak facet przechodzący andropauzę- kupuje szybkie wozy, bo sam ma już niskie osiągi ;)

ocenił(a) film na 9
kraken_a

Ach Krakencia moja ulubienico ;) Diesel ucalowal nieciekawa , koles nim machna o ziemie, nawet w Chronicle of Riddick bylo;D i tak na koncu wygrał :p i jak ma byc za duzy do miscle carow? w japonskie cacka sie rozumiem nie wcisnie ale do Chevroleta czy Dodga juz spokojnie :) ..a co do samochodow, to lepiej zeby kupował brykę niz np pudrowal sobie facjatę przed wyjsciem z domu :)

Don_Jaras

Wiesz, że jest taka jedna prawidłowość dotycząca mężczyzn, która sprawdza się w bardzo wielu przypadkach. Im większy i droższy samochód,tym jego właściciel uboższy..umysłowo ;)

ocenił(a) film na 9
kraken_a

Czemu schodzisz z tematu ? ;p amerykance zawsze mieli duze samochody... Kurcze czyli twoja teoria sie sprawdza:p dobrze ze nie jestem z ameryki ;)

Don_Jaras

W Polsce też coraz więcej pojawia się Hammerów i innych terenówek , więc radzę uważać i nie dać się zarazić czterokołowo-bezrefleksyjnym bakcylem

kraken_a

Moim zdaniem do malej siodemki nie pasowal w 1 czesci ale do tego challengera albo jak tu chevelle jak najbardziej

ocenił(a) film na 9
januszek324

A teraz przeciez nakreca 5 czesc..i czuje ze bedzie rownie szybki i naladowany oktanami jak 4 :) i do tego bedzie sie dzialo w Brazylii.. Vin i samba ? hmm zobaczymy..ja sie tylko niemoge doczekac nowych przebojow Don Omara i Ludacrisa ;D moze wspolnie cos do filmu nagraja.