Nie wiem czy zwróciliście na to uwagę ale w "Szybko i wściekle" są wydarzenia sprzed Tokio Drift
Każdy myślący człowiek powinien na to wpaść skoro Han który w "trójce" zginął tutaj żyje i mówi że pojedzie do Tokio.
Dlatego napisałem "nie wiem czy zauważyliście" a nie "zobaczcie co odkryłem" albo "zapewne nikt z Was na to nie wpadł ale..." ;)
jaaaa, to stąd tego Japońca znałam :D a cały film się zastanawiałam w której części on był ;p no ale domyśliłam się, że to część przed driftem bo jak gadali o wyścigach w Tokio to Vin dopiero mówił, że zobaczy ;)
Jak go zobaczyłem w "szybko i wściekle" to pomyślałem o producentach "co za idioci, wzieli aktora grającaego Hana w TD i myślą że się nikt nie skapnie" xD Dopiero po chwili powiedział że wyjeżdza do Tokio i mnie "olśniło" xD
Spoko, ja też nie zajarzyłem, może dla tego, że TD oglądałem raz i dawno temu. Moim zdaniem TD to najgorsza część.
No najgorsza zreszta wszystkie czesci w ktorych gral Vin Diesel byly najlepsze...ten aktor swietnie gra w obu czesciach
A jak to jest z tym wyjściem Briana z więzienia?
Bo to by pasowało, jeśli wyszedł by po pójściu do wiezienia, za puszczenie Dominica w pierwszej części. Więc z tego by wynikało, że "Szybko i wściekle" jest po "Szybcy i wściekli". Tylko, że za uwolnienie człowieka skazanego na dożywocie, to sam poszedłby dłużej siedzieć. Ale w drugiej części na wolności jest.
A jeśliby akcja "Szybko i wściekle" działa po drugiej części, to zupełnie nie wiem dlaczego miało by iść do więzienia...
Nie ma to jak uważnie obejrzeć film, co? Informacja o tym, że Brian wychodzi z więzienia, którą zamieszczono na stronie, pochodzi pewnie jeszcze z czasów, kiedy dane o fabule nie były jeszcze do końca potwierdzone.
Druga kwestia: skoro po „Szybkich i wściekłych” Briana usunęli z FBI, w „Za szybkich, za wściekłych” dano mu szansę na powrót, a w „Szybko i wściekle” znów tam pracuje, to zapewne akcja 2. części osadzona została przed częścią 4., na co wskazuje jeszcze to, że nie pojawia się w niej Dominic. OK, Diesel z jakiegoś względu w 2. części nie zagrał, ale mniejsza o to – skoro zagrał w 4. i chce grać w kolejnych, to chronologia przedstawia się tak: I, II, IV, III.
Diesel, nie zagrał w drugiej części F&F "because" w tym samym czasie kręcili xXx a ze wolal tam wystapic, wiec wdwojce go niestety zabraklo... to tak na marginesie ;)
Aleś zrobił odkrycie... Nie wiem od jak dawna już taka informacja krąży po Internecie... Pewnie tak samo długo jak ta, że Letty ginie.
właśnie to mnie zastanawiało, z ty więzieniem, że niby z niego wyszedł,ale w drugiej części wspominają ze puścił toretto i jakoś mu za to kary nie wymierzyli, a tu nagle z więźnia wychodzi