Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Naprawde warto isc na to do kina ? Chcialem poczekac na DVD bo nie mialem zbyt wielkich nadziei co to tej czesci,ale widze ze wszyscy sa wprost zachwyceni. Hmm...

ocenił(a) film na 10
Glock

Ja w sumie czułem sie po tym filmie niedowartościowany, scena z cysterną była jeszcze taka sobie ale reszta jakaś słaba, za słabe emocje. A co do twojego dylematu jeśli masz dobry telewizor i ko=ino domowe dolby surround możesz czekać na płytę, jeśli nie to radze iść do kina, przynajmniej nacieszysz sie dźwiękiem:D pozdro

ocenił(a) film na 8
Glock

Zakup DVD byłby droższy niż wypad do kina :P chyba, że miałeś co innego na myśli. Film zajebisty. Nie widzę innego określenia, które odzwierciedliłoby jak dobra jest ta część ;) Dzisiaj odwiedziłem Cinema City i muszę napisać, że wara mi opadała: muzyka, efekty, samochody i kobiety... do tego fabuła wcale nie spaprana, czego chcieć więcej? Mi niczego nie brakowało w tej części. Polecam jako "mustsee"! hehe..

pat167

wjb film, choc do tokyo drift nie ma porownania, kocham serie tych filmów za samochody, tu nie bylo az tyle samochodow, na ktorych widok kopara opada do ziemi, a slina scieka policzkiem, aczkolwiek jakos tak bylo duzo przyzoitych wysluzonych carsow, i cipy na nitrometanie jezdzace ;d
polecam jednak ;)

Glock

Pamietam, przeczytalem taki naglowek na popularnym i glownym portalu: "Szybko, wściekle, infantylnie i efektownie", bo infantylizm dziala na rzesze pierwszej erekcji/okresu podstawowka/gimnazjum bardzo pobudzajaco gdy taki plastik ma ocene powyzej 8 (z kawalkiem).

ocenił(a) film na 9
Glock

WARTO iść do kina, dalej napisze czemu...

po 1 nie ściągajcie CAM KOPII, ona psuje tylko film i co za tym idzie wtedy dajecie "mniejszą ocene" filmowi

DO KINA SIE OPŁACA IŚC bo 17zł za TAKĄ JAKOŚĆ sie bardzo opłaca a mianowicie, płacisz 17zł idziesz do kina i oglądasz film w CYFROWEJ JAKOŚĆI, myślicie, że czemu ja chodze do kina ? zeby "obejrzec te super efekty" ? mylicie sie, do kina chodzi sie tylko po to, poniewaz na necie nie znajdziemy tak szybko filmow w dobrej jakosci... no ale ok do czego zmierzam, a mianowicie do tego, ze szybkich puscili w cyfrowej jakosci - czyli ZNACZNIE ZNACZNIE lepszej niz w normalnych filmach !
nie widac tych wielkich pxeli jak to bylo zawsze !

FILM POLECAM kazdemu ! a szczególnie fanom serii F&F !
a o to moja kolejność "które części sa najlepsze"
to tak;
1. miejsce ekzekwo 4 czesc i 2 - po prostu WYMIATAJĄ
2. Drugie miejsce zajmuje 1 czesc
3. miejsce wiadomo, tokyo GNIOT, wg. mnie ocena 6/10, film moze nie byl az taki zly, ale ta czesc nie zgadza sie z dwoma poprzednimi, w ogole nie ma zadnych powiązan miedzy tymi filmami, film ogólem nie był zly, fajna muzyka, samochody, fajnie uczyli sie dryftowac, ale zabraklo mi glownych aktorow ;/ i fabuly w rodzaju "akcjii" a nie dziecinady

pzdr.