Za co dziewczyny kochają "Szybkich i Wściekłych" ???
Tak jak w nazwie tematu.
Odpowie ktoś (najlepiej płeć żeńska) ???
Wlasnie obejrzałem:
http://filmio.pl/szybko-i-wsciekle/
1) głos Vina Diesla ^^
2) muzyka
3) tą część za mojego najulubieńszego dodge'a
4) ogólnie za super auta;]
to chyba tyle;]
pozdro
stary, dziewczyny lecą na mięśnie a nie na fury (no chyba ze masz vipera), i nawet jak ci ktoras powie ze tak nie jest, to znaczy ze kłamie
panie D.Toretto;p
a tu pewnie pana zaskoczę;p
oczywiście najważniejszy charakter blablabla, ale wiadomka, że nie każdy może wyglądać jak Vin ^^
i dla mnie osobiście, kolega nie musi mieć vipera, wystarczy dajmy na to, hmm..czerwone ferrari barchetta albo coś w tym stylu, i możesz wyglądać nawet jak patyczak;p:D
BMW 6 - no jak wolą auta a nie mięśnie to nie powinny narzekać ^^
choć piszesz, ze jesteś wysportowany to normalnie pełny zestaw xD
panno Tarantinko;)
otóż nie zaskoczyła mnie pani ponieważ spodziewałem sie takiej odpowiedzi ze strony kobiet:p nic nie poradzi sie na to ze dziewczyny sa zmuszone wiązac sie z patyczakami, po prostu nie maja wyjscia:D
z doswiadczenia zyciowego wiem ze mięśnie nie sa obojetne dziewczyną, bo niestety dziewczyny sa puste;p
Jejku ludzie...
http://www.filmweb.pl/topic/845036/Za+co+dziewczyny+kochaj%C4%85+%22Szybkich+i+W %C5%9Bciek%C5%82ych%22.html
temat o takim samym tytule, ukazał się kilka miesięcy wcześniej. Autor mógł by wymyślić coś sam zamiast małpować innych.
przykro mi bardzo, że spotkałeś się z samymi pustymi dziewczynami, ale NIE KAŻDE SĄ TAKIE;P więc prosiłabym nie uogólniać ;p równie dobrze mogę to powiedzieć o facetach, że są puści, bo myślą tylko o swoich zabawkach i naszych tyłkach;p ot tak poleciałam stereotypowo;p
BTW patyczaki też mogą mieć coś w sobie;p popatrz na takiego J.Deppa: jest sflaczały jak przebita opona, a ile dziewczyn na niego leci;];p
i tak w ogóle to ciekawa jestem skąd u was facetów bierze się ta fascynacja ROZMIARAMI;P
mogę mówić tylko za siebie, choć pewnie część dziewczyn mnie poprze.
mięśnie nie są wcale takie fajne. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku;p;]
jak ktoś wygląda jak Mariusz Szynka Pudzianowski to może dla mnie lecieć na księżyc. Taki ktoś jak Vin to ok:D
choć nie wiem co to za dziwne stwierdzenie, że dziewczyny lecą na mięśnie;p
z ust faceta to bym się raczej spodziewała zarzutów, że dziewoje lecą na mega mega mega...wiadomo co;] a tych cichych, spokojniutkich olewają;p
PS sory, że się tak rozpisałam ;]
Hahaha co tu się dzieje samochód i dobra sylwetka pomagają w wyrywaniu kobiet ale to tylko dodatki... A laski które miałyby być ze mną dlatego że wożę się Suprą to tylko śmieszne blachary...
to takie żarty jakby nie patrzeć drogi kolego;p
chyba nie wziąłeś tego na poważnie;p