Otóż chodzi mi o to, że w trzeciej części, czyli Tokio Drift Han miał wypadek i spalił się tam żywcem... A teraz w czwartej części znowu wrócił... Nie wydaje Wam się to trochę dziwne? :) Chyba, że przeoczyłem jakis fakt, więc mnie poprawcie...
ja pierdole człowieku o tym była mowa już kilka miesięcy przed premierą !! ta część dzieje sie 5 lat po pierwszej część i przed tokyo driftem , jest tu pokazana znajomość doma i hana !
Tak właśnie przypuszczałem, ale można było grzeczniej, nie wchodzę tu na forum codziennie i ten fakt mi umknął, nie czytam każdego wątku jaki zostanie napisany pod filmami z serii Szybkich i Wściekłych, wulgaryzmy mogłeś sobie odpuścić, trochę kultury. Pozdrawiam
tylko szkoda ze han byl tylko przez chwile na samym poczatku tylko go widzialem...myslalem ze bedzie razem z domem i brianem przez caly film...
Ok, dzieje się przed tokyo driftem, ale przecież na końcu tokyo... widzimy Doma jak ściga się z tym młodym chłopaczkiem. A z filmu wynika, że poszedł siedzieć na 25 lat. Tzn że pod koniec filmu oni go uwolnili? bo to już by było choooolernie naciągane...
Dokładnie nie wiemy czy ostatnia scena świadczy o uwolnieniu Doma, raczej scenarzyści chcieli to przekazać, ale zawsze 5 część może być takim skróconym Prison Break`iem. Pewne jest że Dom wydostanie się na wolność, bo jest w TK, jak zostanie to rozwiązane zobaczymy za 2-3 lata.
To, że widzimy go na końcu Tokio Drift oznacza tylko, że jak zwykle wymiga się od odpowiedzialności ;)
Booże nie trzeba było czytać tematów na forum żeby się domyślić, że akcja 4 dzieje się mniej więcej w tym samym czasie co akcja Tokio Drift -.- Dom zostaje uwolniony przez Briana i ucieka do Tokio żeby się spotkać z Hanem.. ale ten zostaje zabity.. więc on ściga się z nowym DK czyli głównym bohaterem Tokio Drift. Dotarło?