Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Otóż chodzi mi o to, że w trzeciej części, czyli Tokio Drift Han miał wypadek i spalił się tam żywcem... A teraz w czwartej części znowu wrócił... Nie wydaje Wam się to trochę dziwne? :) Chyba, że przeoczyłem jakis fakt, więc mnie poprawcie...

ocenił(a) film na 8
Dances_with_Life

ja pierdole człowieku o tym była mowa już kilka miesięcy przed premierą !! ta część dzieje sie 5 lat po pierwszej część i przed tokyo driftem , jest tu pokazana znajomość doma i hana !

ucia8

Tak właśnie przypuszczałem, ale można było grzeczniej, nie wchodzę tu na forum codziennie i ten fakt mi umknął, nie czytam każdego wątku jaki zostanie napisany pod filmami z serii Szybkich i Wściekłych, wulgaryzmy mogłeś sobie odpuścić, trochę kultury. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Dances_with_Life

tylko szkoda ze han byl tylko przez chwile na samym poczatku tylko go widzialem...myslalem ze bedzie razem z domem i brianem przez caly film...

ocenił(a) film na 8
patrykd95_filmweb

no spoko ale nastepnym razem patrz inne tematy ;)

ucia8

Ok, dzieje się przed tokyo driftem, ale przecież na końcu tokyo... widzimy Doma jak ściga się z tym młodym chłopaczkiem. A z filmu wynika, że poszedł siedzieć na 25 lat. Tzn że pod koniec filmu oni go uwolnili? bo to już by było choooolernie naciągane...

asa7

Dokładnie nie wiemy czy ostatnia scena świadczy o uwolnieniu Doma, raczej scenarzyści chcieli to przekazać, ale zawsze 5 część może być takim skróconym Prison Break`iem. Pewne jest że Dom wydostanie się na wolność, bo jest w TK, jak zostanie to rozwiązane zobaczymy za 2-3 lata.

ocenił(a) film na 9
Dances_with_Life

To, że widzimy go na końcu Tokio Drift oznacza tylko, że jak zwykle wymiga się od odpowiedzialności ;)

ocenił(a) film na 8
Nicole1

Booże nie trzeba było czytać tematów na forum żeby się domyślić, że akcja 4 dzieje się mniej więcej w tym samym czasie co akcja Tokio Drift -.- Dom zostaje uwolniony przez Briana i ucieka do Tokio żeby się spotkać z Hanem.. ale ten zostaje zabity.. więc on ściga się z nowym DK czyli głównym bohaterem Tokio Drift. Dotarło?