No niestety najgorsza część serii. A tyle się spodziewałem po klasycznej obsadzie. Przegiety, a akcja z tunelem to zenada normalnie. Zaluje kasy wydanej na bilet, lepiej zobaczyc naprawde dobry film a nie pelen efektow kicz.
jesteś poje*any pisząc taki komentarz. film jest fajny więc taki komentarze wsadź sobie głęboko w d*pe!! nikogo to nie obchodzi że Ciebie się nie podobał..
No a czego się spodziewałeś? Dramatu psychologicznego?
Przecież ten film z założenia ma być efekciarski i taki jest. Mi się bardzo podobał. Szybka akcja, fajne wyścigi i trochę humoru. Polecam!
również polecam. Pan się spodziewał że większość filmu to będzie dramat z oryginalną fabułka i że bohaterzy zamiast jeździć samochodami będą biec z buta? tu się liczy tylko akcja. film świetny, polecam.
ja za to uważam, ze najlpesza część serii, jedyna na której się nie nudziłam, a co do obraźliwych komentarzy to radziłabym ich nie wypisywać, bo po co to komu? Przecież wiadomo, że zawsze coś się komuś podoba, a coś nie.
Film może nie jest taki jak się spodziewałem, ale warty polecenia, konieczny do obejrzenia przez fanów serii. Co do efektów: tak za dużo, sceny w tunelu - impossible, auta zachowywały się tam jak na dobrym asfalcie, w poprzednich częściach też były efekty specjalne, ale nie aż takie.
nie polecam ,
ale ciebie kolego poco oglądasz filmy które ci się nie podobają ,jak wolisz jakiś melodramat to ok .to twój wybór a że żal ci kasy ,to pewnie z tego powodu że teraz nie masz na piwo ,no ale przykro ,kolejnym razem stań przed kinem i zapytaj ludzi wychodzących po seansie czy warto kupić bilet na dany film ,a nie opłakuj teraz 20 zł jak by to miał być majątek ,jełop jesteś i nie pisz bzdur sknero od melodramatów
panie vipowice czy jak to tam sie wpisałes: sam wsadz sobie cos w dupe i ulzyj sobie. Ja nie pisalem, że oczekiwalem dramatu psychologicznego, tylko filmu który miesci sie w jakiejs koncewncji realizmu. W zadnej z 3 poprzednich czesci nie było az tak przegietych motywów jak tunel czy cysterna. Mozna chyba nakrecic dobry film sensacyjny który bedzie w miare realistyczny. Ale jak widzialem zreszta w kinie - gimnazjaliści mieli wielką podnietę po filmie i jak sądze spora część piszących o nim do takich grup właśnie należy <lol> Znbam dobrze każdą z 3 poprzednich części i naprawdę fajnie się je oglądało. Tutaj nawet dobrych tekstów zabrakło.