tzn film napewno lepszy od Tokio Drift... fajne wózki wyścigi efektowen te poślizgi na zakrętach mmmm tylko rozczarowaniem było to że Letty już zmarła tylko 1 scenie zagrała i już ją uśmiercili ;/// buuuu minus za to a pozatym to jest jakiś horror jak można niszczyć takie piękne wózkI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwłaszcza tego Skyline ;((((((((((((((
KURWA CZY WY NA PRAWDE JESTESCIE TAKIMI IDIOTAMI ZE MUSICIE PISAC CO SIE WYDARZY W FILMIE BEZ WCZEŚNIEJSZEGO UPRZEDZENIA, PO CHOLERE PISZESZ, ZE KTOS UMRZE ? MOZE CZYTA TO KTOS KTO JESZCZE NIE OGLADAL FILMU.
EMYLL MASZ RACJE JA NIE OGLADALEM TEGO FILMU I JA CZYTAM ZE LETTY UMRZE CO TO ZA DEBIL
Popieram. Pisali już o tym kiedyś. Wystarczy napisać: spoiler i jiż nikt nie czyta tego, a tak idzie się wkurwić...
Ludzie, dajcie spokój ! W każdym głupim opisie na necie, albo na zwykłej peiprzonej ulotce z kina jest powiedziane, że Letty umiera.
A poza tym sami powinniście wiedzieć, że na filmwebie można natrafić na spoilery to po jaką cholerę W OGÓLE czytacie, ja się pytam ?! To jest czysty objaw debilizmu. Szczególnie, że już po temacie widać, że ta osoba widziała już film i może coś zdrzadzić, to po co w ogóle w to wchodzicie, a potem macie pretensje!
Nie czytajcie nic i nigdzie i wtedy sobie idźcie do kina i będzie zadowoleni!
Tylko, że sporo osób czyta opinie na filmwebie, czy gdziekolwiek, żeby dowiedzieć się czy film był dobry i warto wydać kasę na bilet do kina, czy nie. Bo oprócz debili, którzy nie są w stanie napisać "SPOILER" przed swoją wypowiedzią, naprawdę jest sporo osób, które opisują wrażenia z filmu, bez spoilerów.