luknołem nowy zwiastun właśnie i jestem mile zaskoczony, powrót do starych znajomych aktorów to strzał w dziesiątke :D:D ta 4 aktorów pasują razem do tego filmu i kurwa jest mój Nissan Skyline R-34 o tak :D:D:D:D:D kocham ten wózek i widać na zwiastunie że zmieniony ma napęd na tylnie koła i jeździ nim Paul Walker jak chuj ide na to do kina :D iz nowu moty z muscle car przy starcie na 2 tylnich kołach Vin Diesel kurwa ten film to będzie hit :D ale ten Skyline...już sram na laski jakie tam będą ja chce wyścigi i akcje :P
dziwne puniszer że jak kochasz r34 to nie wiedziałeś że one seryjnie wychodziły z napędem RWD.
ciekawa opcja z tym sraniem na laski ale chyba się nie skuszę...
"The Skyline GT-R became the flagship of Nissan performance, showcasing many advanced technologies including the ATTESA-ETS 4WD system and the Super-HICAS four-wheel steering."
I dalej:
"The R32 could be switched from AWD to RWD by removing the 4WD fuse, but R33 and R34 models had to have the front tailshaft removed."
Za wikipedią.
Sam jestem trochę zdziwiony, F&F zawsze przedstwiało R34 jako drifto-wóz, nasz poski top drifter również ściga się tą wersją - przez to chyba stworzył się taki wizerunek Skyline'a.