W pierwszej części, Ja Rule, drugiej Ludacris, trzeciej Bow Wow. Wiadomo już coś czy w czwartej części wystąpi jakiś raper? A może wy macie jakieś swoje typy, kogo byście chcieli widzieć w tym filmie?
Jak dla mnie to w filmie powinien zagrać Young Jeezy. Pomijając to, że jest genialnym raperem to jeszcze taki typ gangsta idealnie by pasował do Szybkich..
http://youtube.com/watch?v=-cZeF1sG0h8
Tu próbka jego rapu....Super song!!!
Ja bym zioma kompletnie w filmie nie widział z tego co pamiętam nie zagrał w żadnym pełnometrażowym filmie !! Wię dla twórców Fast and Furious to pewne ryzyko !! Ja by się dalej trzymał mojej wersji Dmx , Ludacris ewntualnie Method Man to już sprawdzone postacie kina i zawieść chyba już nie mogą !! Takie jest moje zdanie ...
Jeezy jest zajebisty, jeszcze tą swoją otoczką wzbudza respekt....A Luda już grał....Chciałbym, żeby Jeezy zagrał, ale inne typy to także:
Juelz Santana
The Game
Busta Rhymes
Xzibit (!!!!!)
Chamillionaire
Rick Ross
Lil Jon (!!!!)
Yukmouth
Pod żadnym pozorem nie mogą obsadzić w tym filmie 50 Centa!!
z Xzibitem się zgodze z Rhymes'em też ale Chamillionaire ? Rick Ross ?
Ogólnie nic do nich nie mam podobają mi się ich płyty (R.Ross Trilla -WHO)ale ja bym ich zostawił niech robią to co robią ...
A mnie Ross by tu pasował :P Taki sympatyczny grubasek Ciągle w brylach, i kieta z własną podobizną...A umiejętności aktorskie dużej roli tu nie grają, bo większość aktorów obsadzonych w tym filmie grać nie potrafi (Walker, Brewster, Diesel). Po za tym film, z Rossem czy bez niego i tak się dobrze sprzeda :P
ja polecilbym Lil Jona. DMXa ewentualnie ice-cubea :D a co do DMXa to podobala mi sie jego rola w "mrocznej dzielnicy" :)