Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

W pierwszej części, Ja Rule, drugiej Ludacris, trzeciej Bow Wow. Wiadomo już coś czy w czwartej części wystąpi jakiś raper? A może wy macie jakieś swoje typy, kogo byście chcieli widzieć w tym filmie?

ocenił(a) film na 7
a_arturek

Ja bym widział DMX :) kozaak pasuje do takich filmów

mAster_Z

w filmie będą T.I. oraz Lil' Wayne.......

ocenił(a) film na 7
puchoo

To twoja propozycja czy stwierdzenie ?

mAster_Z

stwierdzenie bo wiadomo że grają w filmie

a_arturek

Jak dla mnie to w filmie powinien zagrać Young Jeezy. Pomijając to, że jest genialnym raperem to jeszcze taki typ gangsta idealnie by pasował do Szybkich..

http://youtube.com/watch?v=-cZeF1sG0h8

Tu próbka jego rapu....Super song!!!

ocenił(a) film na 7
qwanell

Ja bym zioma kompletnie w filmie nie widział z tego co pamiętam nie zagrał w żadnym pełnometrażowym filmie !! Wię dla twórców Fast and Furious to pewne ryzyko !! Ja by się dalej trzymał mojej wersji Dmx , Ludacris ewntualnie Method Man to już sprawdzone postacie kina i zawieść chyba już nie mogą !! Takie jest moje zdanie ...

mAster_Z

Jeezy jest zajebisty, jeszcze tą swoją otoczką wzbudza respekt....A Luda już grał....Chciałbym, żeby Jeezy zagrał, ale inne typy to także:
Juelz Santana
The Game
Busta Rhymes
Xzibit (!!!!!)
Chamillionaire
Rick Ross
Lil Jon (!!!!)
Yukmouth

Pod żadnym pozorem nie mogą obsadzić w tym filmie 50 Centa!!

ocenił(a) film na 7
qwanell

z Xzibitem się zgodze z Rhymes'em też ale Chamillionaire ? Rick Ross ?
Ogólnie nic do nich nie mam podobają mi się ich płyty (R.Ross Trilla -WHO)ale ja bym ich zostawił niech robią to co robią ...

mAster_Z

A mnie Ross by tu pasował :P Taki sympatyczny grubasek Ciągle w brylach, i kieta z własną podobizną...A umiejętności aktorskie dużej roli tu nie grają, bo większość aktorów obsadzonych w tym filmie grać nie potrafi (Walker, Brewster, Diesel). Po za tym film, z Rossem czy bez niego i tak się dobrze sprzeda :P

a_arturek

Według mnie w filmie powini zagrac DMX , The Game i Xzibit

Filmik

Dokładnie sie zgadzam z raperami z powyższej wypowiedzi,któryś z nich,to będzie najlepsza wersja.

ocenił(a) film na 7
Filmik

Czyli sprawdza sie moje założenie najlepszy do tych ról jest :DMX

a_arturek

ja polecilbym Lil Jona. DMXa ewentualnie ice-cubea :D a co do DMXa to podobala mi sie jego rola w "mrocznej dzielnicy" :)

radzio_69

Ponoc obok Tyrese ma byc Lil Wayne. tak podaje strona www.szybcyiwsciekli.info

a_arturek

podobno ma zagrać też Tego Calderon, uwielbiam gościa, na pewno doda ostrości do filmu

a_arturek

dawać mi The Game'a i T.I. :>