Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165515
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

rozwalilo mnie to

użytkownik usunięty

jak w tej czesci moze byc postac Hana jak on zginal (jakze tragicznie) w 3 czesci no zall

ocenił(a) film na 6

Nawet jeśli będzie to skąd wiesz że wydarzenia w tej części będą działy się po trójce, która zresztą nie miała nic wspólnego z dwoma pierwszymi częściami z wyjątkiem Vin'a Diesel'a na końcu? Poza tym powiedział on pod koniec filmu o tym, że znał Han'a. To może świadczyć o tym, że 4 część będzie się dziać pomiędzy 2, a trójką. Kto wie?

użytkownik usunięty
Madt

Tyy masz racje nie pomyslalem o tym xDD
Byleby ta czesc nie byla tak jak Tokyo Drift tj. kiepska

Z całym szacunkiem ale pisze jak byk "Sequel" i jeśli się nie mylę tzn że są to wydarzenia z przeszłości. Jeśli jest inaczej to przepraszam. Pozdro

ocenił(a) film na 7
PureBloodPanther

sequel której częsci? jesli sequel trzeciej, to w wydrzenia bedą po trzeciej, natomiast jesli mają byc miedzy 2 a 3 to albo sequel drugiej częsci albo PREQUEL trzeciej częsci...

haha no dokładnie, przecież on zginął (szkoda, ze zginął)

Gdzies czytalam, ze akcja 4 czesci dzieje sie w 5 lat po wydazeniach z z pierwszej czesci. Jest miedzy innymi pokazane jak Dominic poznaje Hana, co sie dzieje z Brianem i takie tam... O ile dobrze pamietam to ktos zabije Letty i O'Conner pomoze Torettowi zemscic sie na tym kolesiu... Cos w ten desen chyba. Nie pamietam dokladnie

ocenił(a) film na 8
edzik125

eee.... no to się zapowiada na super film! :D :D

kzabost

Pierwsza czesc tego filmu byla najlepsza, tak samo jak ekipa ktora w nim grala byla zajebista. Wiec ciesze sie ze ekipa powroci.

edzik125

Dokładnie, ta fabuła potwierdza się w zdjęciach z planu filmowego, gdzie widać Mia'e na pogrzebie.

toxickm

spoSuper, nd nareszcie 4 cz

PREZES_fc

Ja myśle że akcja będzie się toczyć od końca 1 do końca drugiej części, po tym jak Toretto spierdzielił przed policją (pewnie do Japonii jakimś trafem) tam spotkał Hana itd itd.....

użytkownik usunięty
manup_2

jakby nie było i gdzie by się akcja nie toczyła, w jakim czasie itp., na pewno to będzie świetny film i już się nie mogę doczekać :)

użytkownik usunięty

manup Toretto spierdzielił do meksyku ; P o ile dobrze pamietam bo po napisach koncowych przeciez miales jak sie tam wozil bryczka i cos pierdzieli o 10s. pzdr.

pisali że jest to sequel 2 części a prequel 3 więc chyba jasne, Torretto mówił że Han lubował się w American Muscle więc może gdzieś go w Ameryce spotkał :)

puchoo

grunt że w końcu będzie i wystąpi ekipa z 1, najlepszej części ;-)

wyczytalem na pewnej stronce :
Zapytacie "Chwileczkę, przecież Han zginął w wypadku?!" Zgadza się, zginął, jednakże Czwarta odsłona trylogii ma stanowić film ukazujący wcześniejsze wydarzenia od tych znanych z Fast and the Furious: Tokio Drift. Tak więc wydarzenia czwórki mają miejsce przed ukazanymi w trójce.

polecam ta strone :)
http://szybcyiwsciekli.info

radzio_69

gowniano sie to wszystko zapowiada zobaczycie ze ta czesc to bedzie wielkie gówno

ocenił(a) film na 10
Bartek17

wiadomo...moze i Jesse ozyje:P...hahaha...

ocenił(a) film na 7
Milkagee

Sratu tatu. niech wszyscy ożywają łącznie z samochodami i będzie Transformers 2, czyli gówniane gówno

Zgadzam sie z Madt !
Jestem fanem tych wszystkich częsci ale jednak 2 częśc podobała mi sie najbardziej!!pozdro

damian_olej

Ja czytalem najnowsze recenzje i wiem jak to bedzie.

Han okaze sie wielkim magiem i powstanie z prochow swojej matki. Po powrocie do swiata zywych, postanowi walczyc ze zlymi gangsterami co maja Subaru Imprezy. Beda sie scigac.
Po zwycieskiej bitwie, mistrz Brian O'Connor (czy jak mu tam) mianuje go rycerzem republiki. Wtedy przyjmie on nazwisko po swoim psie - Han Solo.

I tak powstal czokapik.

ocenił(a) film na 6

Może to będą wspomnienia. Nie wiem. Faktycznie dziwne. Wolałbym, żeby akcja działa sie PO Tokio Drifcie. A nie przed :)

Szajba

Komu się pomyliło z tym sequelem 2 części, bo film ten będzie kontynuacją 1 części. Oczywiście dziwnie to wymyślili ale w takim razie przestańcie już biadolić o tym Tokio Drift, które było zresztą najgorszą częścią F & F. Więc cieszę się, że czwórka będzie inna.

Martitta_4

Niektórym po prostu brak lewej półkuli mózgowej, aby pojąć, iż nowy Fast and Forious będzie prequelem. Zresztą, nawet słowo "prequel" to dla nich zbyt wiele.

ocenił(a) film na 7
serek_5

Gdyby nie tokyo drift to by 4 nie istniała głąby, więc przestańcie narzekać.W ogóle jak można od razu bluzgać?Myśleć!!Że ostatnia część wychodzi teraz to ma oznaczać, że to ostatnia część według fabuły?Byłbym wdzięczny jakby dzieci się tu nie wypowiadały.

ocenił(a) film na 7
serek_5

I z tej tu zaciekłej i inteligentnej konwersacji;) widac do jakich ludzi jest adresowany ten film. Debili krótko mówiąc.

Dude_

Dude czysta prawda ,a ty jesteś najinteligentniejszym człowiekiem na ziemi.Sam wypowiadasz się za siebie ,a zarazem o sobie .

Tibn

ucieknie z grobu (pomoże mu Scodfield), potem go stuningują i będzie jeździł z Dieslem