Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 165510
5,3 27 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

tvp1

użytkownik usunięty

sobota 4 maja godz 21:25

Super napewno będę oglądać :)) Co prawda już widziałam ale dość dawno temu,więc można se przypomnieć:)

ocenił(a) film na 8

Lektor!!!! Kto robił to beznadziejne tłumaczenie? Boże, co za ciota! Właśnie oglądam i nie daję rady z tym lektorem. Coś okropnego. Straszne!!! Tak zniszczyć film...

aneant89

Możesz sobie włączyć w wersji oryginalnej z napisami. Na tvp1 jest taka możliwość ;D

ocenił(a) film na 8
aneant89

Tłumaczenie fatalne zrobili. Nie wiem, co za idiota odwala taką fuszerkę i bierze za to grube pieniądze. Mam wersję DVD z polskim lektorem i gdy słuchałem wersji od TVP zauważyłem masę błędów i niedopowiedzeń, aż mnie rozrywało. Polecam wersję DVD z lektorem jeśli ktoś chce posłuchać ciekawych dialogów, które TVP zepsuło.

Właśnie oglądam :D

ocenił(a) film na 7
Sorella_filmaniak

Ogladal ktos juz wczesniej ? Wlaczylem pod koniec i rzucilo mi sie w oczy , ze na 90% wycieto scene jak Walker rzuca swoja odznaka , a ta wbija sie w cos . Byla w tej albo ktorejkolwiek czesci taka scena , czy mam przestac wachac klej ?

MrXander

Chyba raczej to drugie :P A co do tłumaczenia to rzeczywiście zauwazylem duzą roznicę.

MrXander

Hehe widziałam wszystkie filmy po kilka razy i nie kojarzę takiej sceny, może Ci się pomyliło z jakimś westernem bo tam często się powtarza taki motyw ;p A może ja się nie skupiłam i to przeoczyłam :D pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
MrXander

Nie musisz przestawać wąchać kleju ale powinieneś ograniczyć ;D ;D