Nie polecam, 3/4 filmu to nuuuuudy, tak naprawdę jedyne co go ratuje to postać głownej bohaterki czyli Nicole Kidman.
Jakie nudy człowieku???? Przecież to nie film wojenny, tylko dobry film akcji, jest tajemnica(zagadka) i na niej opiera się fabuła filmu. Jeśli uważsz to za nudy, to ja Cie przepraszam, ale chyba za dużo naoglądałes się filmów Rambo....
Gra aktorów jest rewelacyjna, oddają grane przez nich postacie, a film mi się bardzo podobał!!
To, że film ci się bardzo podobał, to rzeczywiście znaczy, że był dobry. Gratuluję wnioskowania. Uszanuj może ocenę kolegi dobrze? A film był gorzej niż mierny.
Mierny to jestes ty i twoje wnioskowanie ...i uszanuj to ,ze Rambo 8 już nie bedzie:P
Ural się uwziął na "Tłumaczke" i chyba lepiej dac sobie spokój i uszanować jego zdanie... W końcu żadna strona drugiej nie przekona ;)
A Ty kto jesteś? Jego anioł stróż?:) A wypowiedź kolegi że "3/4 filmu to nuuuuudy" jakoś nie przemawia do mnie, bo sam byłem na tym w kinie i mam inne wrażenia. A ponad to, ludzie przeczytają komentarz takiej osoby i rzeczywiście pomyślą że taki był ten film. Mamy chyba wolność swobodnego wypowiadania się czy też Ural zaczyna wprowadzać cenzure na forum?
Ależ Lupusie mnie też "Tłumaczka" bardzo do gustu przypadła. A tak w ogóle to nie brak tutaj pozytywnych tematów na jej temat. Nie pozwolę jednak by ktoś wyrzywał się na mnie z powodu, ze chcę uspokoić sytuację. Nie jestem Aniołem Stróżem a ty rób co chcesz... Mało mnie obchodzisz...
To była moja riposta do Urala:) Do Ciebie nie mam nic złego...:) Jeśli tak to zrozumiałaś to bardzo przepraszam...
nie potrafisz uszanowac komentarza autora tego tematu, w dodatku piszesz bzdury. Ja nie cenzuruje, bo i po co. Obejrzyj ten film za 10 lat - gwarantuje ci ze zmienisz o nim zdanie. Jak sie ma kilkanascie lat to ma sie dosc niskie wymogi wzgledem filmow.
Weź się człowieku ogarnij troche, mleko masz jeszcze na ustach i zaczynasz mówić co Ci śliona na język padnie. Czas wyjąc ręke z nocnika...
Obejrzyj sobie moze swojego Rambo lub coś podobnego, gwarantuje Ci ze nie zabiore głosu w tej sprawie:) Pokój
P.S. Widziałem też inne wypowiedzi Urala na temat tego filmu, i podobnie jak on mnie, to tez innych uzytkowników ocenia jako "małolatów". Jesli ktoś ma tu kompleksy to chyba Ty Uralu.... :] No ale ja się moge mylic, przeciez student to tez czlowiek:)
Daj mu już spokój bo bedzie tylko większa sprzeczka :) Mleko pod nosem powiadasz ? No nic. Nie róbmy z tego frum rozmowy ala Anty Emma Watson.. Chyba możemy dojśc do porozumienia. Ural jest na nie i niech tak zostanie.
Ludzie spokojnie. Jednym film się podobał innym nie dla mnie był nudny. Po co ta wojna?
rewelacji nie było, ale porażki też mnie...ja mam pytanie za to z innej beczki, lukałem ten film na kompie i jakiś taki urwany miałem poczatek, czy on sie zaczał jak tłumaczka po ciemku usłyszała głosy????...bo zonka stwierdziła, ze coś jej nie pasi , że chyba jakis uciety i zrezygnowąła z oglądania ;-)