PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006}

Tacy byliśmy

The Way We Were
1973
7,3 6,9 tys. ocen
7,3 10 1 6866
6,3 13 krytyków
Tacy byliśmy
powrót do forum filmu Tacy byliśmy

Ogromna prośba! Czy ktoś mógłby mi napisać zakończenie filmu? Niestety 1 jak zwykle dobre filmy puszcza po północy i nie dotrwałam do końca bo wcześnie wstawałam :( A bardzo mnie film zaciekawił! Bede bardzo wdzieczna!!! Oglądałam do momentu kiedy Katie oświadcza ze jest w ciązy.

ocenił(a) film na 8
7martina

Niestety, rozstają się...
Katie prosi Hubbel'a, żeby został przy niej do porodu. Zostaje.
W szpitalu, już po rozwiązaniu, Katie pyta Hubbel'a, czy widział córkę. Odpowiada, że widział. I to by było na tyle... Póżniej, po jakims dłuzszym czasie spotykają się przypadkiem na ulicy, on z jakąś kobietą, a ona (już mężatka), jak zwykle zaangażowana w sprawy polityczne, jakieś ulotki rozdawała. Podchodzi do niej i pyta, jaka jest ich córka i czy jej mąż dobrze traktuje ich dziecko, Katie odpowiada, że jak najbardziej i że ich córka jest cudowna (oczywiście obydwoje łzy w oczach). Przytulają się na pożegnanie i... koniec filmu.

Poryczałam się na końcu. :o)

Corderosa

dziekuje pieknie :)

to może to i dobrze że nie widziałam, skończyłam oglądać właściwie w najlepszym momencie ;) a swoją drogą, scena kiedy Katie powiedziała mu o ciąży była świetna :)

pozdrawiam :)

7martina

Obejrzyj kiedyś do końca, koniecznie! Uwielbiam tę scenę na samym końcu: "Your girl is lovely, Hubble" ("Twoja dziewczyna jest urocza, Hubble"). Zawsze płaczę w tym momencie ;)

ocenił(a) film na 8
Isz_

Też! Myślę że ona go bardzo kochała mimo rozstania, a on wiedział, że stracił miłość swego życia.Ona miała zdecydowane poglądy , on był konformistą i to ich rozdzieliło.

ocenił(a) film na 10
7martina

niestety tak to już jest, że najpiękniejsze historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia.

ocenił(a) film na 8
7martina

Co do tych łez w oczach, szczególnie jeśli chodzi o Redforda to .. nie byłbym taki pewien:)

użytkownik usunięty
mccat

miał szklane oczy i sam ją przytulił. słodkie.