Że to nawet nie był film o homoseksualistach. Co najwyzej o biseksualistach... :))
CIEKAWY TEMAT! Czy byli homoseksualistami czy biseksualistami? Czy w przypadku ich związku w filmie nie ma to znaczenia? Czy 100% homoseksualista może wogóle mieć seks czy związek z kobietą? Wiem że opinie są tu podzielone? Chciałbym wiedzieć co sądzicie?
CIEKAWY TEMAT! Czy byli homoseksualistami czy biseksualistami? Czy w przypadku ich związku w filmie nie ma to znaczenia? Czy 100% homoseksualista może wogóle mieć seks czy związek z kobietą? Wiem że opinie są tu podzielone? Chciałbym wiedzieć co sądzicie?
Mi się wydaje że nie. Oczywiście mówie to w swoim odczucie że ja ( 100% homo ) nie mógłbym się związać z kobietą ani nic z tych rzeczy :) Mój chłopak też nie... Ale nie wiem jak inni... Mnie poprostu nic nie pociąga a kobietach i to tyle :) pozdrawiam
niektórzy po prostu twierdzą że nie ma czegoś takiego jak biseksualizm - że biseksi to homo którzy z różnych względów /głównie obyczajowych/ są z kobietami - ale tak na prawdę bardziej ich kręcą faceci. Że geje też mogą mieć super sex z kobietą! Ja sam do końca nie wiem kim jestem - a ten film tylko pogłębił moje rozterki
zgadzam sie w 100% moim zdaniem to ze to film o gejach kowbojach to bzdura bo jak mogli byc calkiem homo jak to robili z kobietami a przeciez w wypadku Ennisa- zanim poznal Jacka juz byl zakochany w Almie wiec... chyba to jest oczywiste
Czesto ludize mysla, ze homoseksualisto kobieta obrzydza, oraz ze jest dla nich czyms odrazajacym. Wcale tak nie jest jezeli homosekualista by chcial moglby miec dobry sex z kobieta (wybaczcie za bezposredniosc). Zreszta kto ci powiedizal jakie byly motywy Ennis'a, byc moze ozenil sie tylko po to by zachowac pozory, sadze, iz nei trzeba przypominac dla kogo to zachowywal sie jak skowronek i cieszyl sie z kazdego spotkania.