Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197562
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

I tak samo smutny.Daje do myślenia - nie wolno marnować żadnej szansy bycia szczęśliwym...

ocenił(a) film na 10
blyskotliwa_bestia

Film zrobił na mnie ogromne wrażenie. Normalnie beczeć się chcę jak sobie pomyśle o tej historii, beczeć się chce jak się pomyśli o ludzkiej głupocie i braku tolerancji. Naprawdę bardzo polecam ten film każdemu. Chylę czoła reżyserowi tego filmu, wspaniała robota.

ocenił(a) film na 7
Maciek_2

Masz rację płakać się chce gdy się myśli o tej historii!Ale co zrobić w życiu i tak bywa...

ocenił(a) film na 10
blyskotliwa_bestia

Ja wytrzymać nie mogłem i zalałem sie okrutnymi łzami.Ogladanie tego filmu BOLI.

ocenił(a) film na 10
Bobak

Zgadzam się, ja do dzisiaj nie mogę się pozbierać po tym filmie, trochę to dziwne bo przecież to tylko film, ale poprostu nie mogę i tyle. Jeszcze żaden film tak na mnie nie zadziałał, nic tylko ryczeć, i jeszcze ta ostatnia scena z koszulami ..... naprawdę oglądanie tego filmu sprawia ból.

ocenił(a) film na 10
Maciek_2

Dokładnie. Mnie też boli bardzo mimo iż to tylko film. Popłakałem się i do teraz mi smutno. Coś w środku się chyba zmieniło, piorunujące wrażenie. Zeby film miał taki wpływ i wywoływał takie odczucie.