...geje normalnie wyglądają, nawet ci zniewieściali nie są brzydcy, a wygląd lesbijek zwykle mija się z tym, co widzimy na ekranie?
W dodatku są niezdecydowane. Są lesbijki, które wykorzystują facetów do stracenia dziewictwa, a potem mówią, że naoglądały się American Pie, po seansie poczuły jak ostatnie dziewice na ziemi i dlatego chciały mieć to już za sobą.
Mnie osobiście dziwi to odgrywanie wśród lesbijek ról - tego trochę nie rozumiem. Geje,mimo że, tak jak wspominasz,czasami są mało męscy,to raczej w ich związkach nie ma podziału na "kobietę" i "mężczyznę". Z tego względu jest to dla mnie bardziej szczera relacja.Jeśli chodzi o wygląd lesbijek - znam takie dziewczyny i one są akurat ładne.Jednak masz rację,znaczna większość odbiega od tego,co pokazują nam w filmach,gazetach,itp. Może niektóre z nich ze względu na niemożność znalezienia partnera płci przeciwnej (co wynika z małej atrakcyjności, braku pewności,itd.), przestawiają się( mimo wszystko, jest to możliwe) i wiążą się z kobietą, o co w środowisku homoseksualnym nietrudno,gdyż oni aż takiego wyboru jak ludzie heteroseksualni nie mają.
Zadaj sobie pytanie, czy jest to dla niej ważne, tak jak dla ciebie. Bo temat się udał, nie jest super, ale też nie jest zły.
Widzę podobieństwo ocen, 3 i 4 - czyżby to konto, niby kobiety, było twoje?
Może sam/a sobie podbijasz desperacko tematy?
aha, bo podbijanie alterkonta zablokowanego parę miesięcy temu byłoby bardzo sensowne.
A czemu nie? Ja się nie znam na alterkontach, ale może boli cię to, że twój topic nie zdobył popularności.