Nie rozumiem, dlaczego admini zablokowali temat??? Było tam wiele o homofobii i tolerancji. To, że administratorzy są heteroseksualni i nietolerancyjni nie oznacza, że mają usuwać tematy propagujące tolerancję i zachęcające do niej.
Mam nadzieję, że na przyszłość admini schowają stronniczość do kieszeni i wykarzą obiektywizm.
Pozdrawiam tolerancyjnych
Zablokowano temat jakiegos glupiego dziecka, ktore lamana angielszyczyna probowalo napisac cos propagujacego wlasnie nienawisc wobec homoseksualistow. Bez przesady z tymi nadinterpretacjami bo wychodzi na to ze jak ktos robi cos co Ci sie nie podoba to znaczy ze popiera homofobie i jest "hetereseksualny nietolerancyjny", a cala ta wojna miedzy "tolerancyjnymi" i homofobami robi sie juz w moim odczuciu troche zenujaca ;) Chyba sobie daruje juz dyskusje tutaj bo do niczego ona nie prowadzi. Prytmitywni ludzie i tak wiedza swoje i im nie wytlumaczysz ze sie myla.
Pozdr.
Jak chcesz to się wycofaj, choć może to ilepiej. Uważam, że więcej da wojna o tolerancję dla homo między hetero i hetero, a nie homo i heter ( czy bi i hetero).
Pozdrawiam tylko tych tolerancyjnych, a homofobom życzę homo w rodzinie - wiem, że jestem nie miła;), ale tylko wtedy wyleczycie sie z homobobii.
Klaudia
Widze, ze jestes dosc wrogo nastawiona do kazdego kto ma troche inne zdanie od Ciebie. Mysle, ze niewiele osiagniesz prowadzac "wojne" w ten sposob no ale powodzenia :]
Przyłączam się do Sylwii245 ;-) phi ale by wtedy miny homofobom zrzedły... chciaż szkoda mi dzieciaka.
Do powyższego komentator:
Na kurtuazyjne rozmówki i merytoryczne argumenty jak zauważyłeś niestety nie ma tu miejsca, bo homofobom ktoś na tyle zrobił wodę z mózgu, że nie docierają do nich oczywiste fakty,
Powodzenia!
Został zablokowany, ponieważ został złamany punkt 3 Regulaminu. Występowały wulgarne wyrazy i wyrażenia, a czegoś takiego nie tolerujemy.
Dodatkowo jestem bardzo zdziwiony bezpodstawnymi oskarżeniami pod adresem redakcji, że "administratorzy są heteroseksualni i nietolerancyjni nie oznacza, że mają usuwać tematy propagujące tolerancję i zachęcające do niej". Są to kłamstwa wyssane z palca i nie poparte żadnymi - powtarzam: żadnymi - merytorycznymi argumenatmi. Na Forum Filmweb.pl można prowadzić każdą dyskusję i na każdy temat, pod warunkiem, że nie będą łamane postanowienia Regulaminu.