Boże! W życiu bym nie pomyślała, że to ON bedzie grał geja! PRZECIEŻ NA NIEGO WCALE NIE WYGLĄDA! I NIGDY NIE BĘDZIE!!
Dobrze, że to tylko film.....
Przypuszczam, że twój stereotym geja to zniewieściały facet w szpileczkach... Tylko się uśmiać. Gej to normaly facet, wiesz poznałem ich już tylu, ale po wyglądzie w żaden sposób się nie domyślałem że są.
no tym bardziej,że coraz częsciej się mówi o jego biseksualności...najpierw twierdził,że to komplement,że ktoś tak myśli po "Brokeback Mountain",ale wczoraj w New York Post był artykuł,który jakoby dowodzi,że Jake ma więcej wspólnego z mężczyznami niż się przyznaje...zresztą to jego sprawa,jak lubi,to niech korzysta z życia:))
Prosze nie mogę na to patrzeć.... A gej dla mnie to wygląda na takiego no..taki "śliczny facecik oh oh"
Nie nie moge sobie go nawet tak wyobrazić... :(
Yogi,rozumiem Cie,pewnie jesteś zagorzałą fanką jego urody...Jak sama mówiłas to tylko film i Jake-póki co-twierdzi,że jest hetero,mimo wciąż pojawiających się plotek o jego biseksualności.Poza tym obejrzyj ten film a przekonasz się,że jest w nim zawarte dużo treści,nie tylko to,że jest gejem...to coś więcej,bo to na pewno nie jest film o kowbojach-gejach dających upust swoim żądzom-to był cytat...Pozdrawiam
To chyba cierpisz na chorobę zwaną "homofobią", ale to na szczęście da się leczyć. Polecam wizytę u psychologa lub seksuologa.
niedlugo bedzie tak ze karzdy bedzie zaklasyfikowany do homofoba lub rasisty wedlug waszego kryterjum poprostu jak powie cos w brew wam to bedzie zaklasyfikowany a przypomina mi to metody faszystowskie a co do aktoruw powiecie ze to sa wszyscy geje tylko sie z tym kryja caly czas heheheeeeeee BZDURA !!!!!
Snooky dzięki za poparcie :)
A co do Santa to też dzięki, ale chyba nie skorzystam...wiesz, nie każdy może się podoba taka "odmienność"....
Odmienność...??? Po prostu masz chore wyobrażenie mężyczyzny - geja, sprowadzasz go do obrazu "lalusia". Może więc wskarzesz, w którym miejscu w filmie tak się zachowują Ennis i Jack...???
ona Ci nie wskaze kiedy, bo filmu nie widziala, a swiadczy o tym wpis
" Prosze nie mogę na to patrzeć.... A gej dla mnie to wygląda na takiego no..taki "śliczny facecik oh oh"
Nie nie moge sobie go nawet tak wyobrazić... :("
jak widzisz bidula nawet sobie go tak nie moze wyobrazic!
nie wiem po co dyskutujecie z dziecmi ktore filmy ogladaja tylko po to zeby sobie popatrzec na slicznego chloptasia i nie maja o niczym pojecia.
Trochę to ułomne krytykować coś czego się nie widziało. To takie prymitywne ślinić się na widok chłoptasia... haha
Gra i to świetnie ;)
Aż trudno uwierzyć że nie podobają mu się faceci; tak czy inaczej, wspaniała rola i Oscar się należy.
Co do wyglądania na geja, to jest raczej ładny niż przystojny, co nie? Tak mi się wydaje. Ale reguły nie ma żadnej, chyba nie można w ogóle mówić o "wyglądaniu na geja".
Bo homofoby są zazdrośni, bo każdy lepszy gej jest przystojniejszy i milszy od nich. hihihi ;-)
nie obrazajcie każdego kogo taki obrazek dwóch panów razi. Nie spodziewajcie się, że ów widok będzie czymś naturalnym. Weźcie pod uwagę, że to co dyktuje umysł nie zawsze idzie w parze z tym co sie odczuwa i to ze dziewczyna tak zareagowała o niczym nie świadczy,a tymbardziej o homofobii. Nie rozumiem tego ataku, ze wszyscy inny to homofoby. No dajcie spokój nie jestesmy w przedszkolu. Trzeba jeszcze odróznic ludzi którzy nienawidza, od tych co nie rozumieją.