Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197562
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Ja zawsze miałem problem ze zrozumieniem jednego...nigdy mnie nie odrażała ani obrażała możliwość "czucia" czegoś głębszego do osoby jednej płci. Kochania takiej osoby jako tej jedynej i wspaniałej itp. ALe już np. zaspokajanie seksualnych potrzeb przez parę "kochanków" wzdryga mną do tej pory. Nie chce być wulgarny, ale odróżniał bym miłość do osoby jako człowieka a "miłość" do osoby która posiada ciało tej samej płci i przez to mnie pociąga. Przepraszam ale to nie ma moją głowę żeby kogoś kochać i sorry wpychać się do niego od tyłu albo być wpychanym. ALe to chyba cześto na tym polega że facet kocha innego faceta bo czuje do niego pociąg seksualny, a jak czuje głębsze uczucia to schodzenie na parter i robienie mu dobrze jest już dla mnie chore. To tak abstrahując od filmu moje takie..

ocenił(a) film na 10
malin_4

Nie zapominaj, że wiele par heteroseksualnych ceni sobie seks analny. I co im powiesz? Że nie kochają się tak naprawdę? A skąd można to wiedzieć, kiedy się stoi z boku? A jeśli się kochają to nie powinni się nawzajem pociągać?