Reżyserka bardzo mierna, muzyka jest taka że można usnąć, w scenariuszu nic nie ma ciekawego ani ujmującego nie ma a ogólnie film jest TOTLANIE BEZNADZIEJNY!!! A te nominace dla aktorów? -za co!! - za to że się ciągle liza i rzna?? - chyba ich poje.... w tej akademi filmowej!!!
"A te nominace dla aktorów? -za co!! - za to że się ciągle liza i rzna??" Co takiego??? To ty chyba jakiś inny film oglądałeś(łaś).
chba nie ma co komntować kogos takiego i jego bezdennie głupich komentarzy, które mają prowokowac normalnych ludzi ;)
zakłąda kolejny wątek, aby pokazać swój prymitywizm i tyle. Gratulujemy Ci :) naprawdę ;)))) jesteś BOSKI (A) ;)))))
Ja przynajmniej jestem normalny i wiem co to dobry film a "Tajemnica Brokeback Mountain" jest jego całkowitym przeciwieństwem, i dlatego odradzam każdemu oglądać (a broń Boże pójść do kina) na tak BEZNADZIEJNY FILM!!!!!!
widać po Twoich głosach jakie filmy oceniasz na "10" , więc faktycznie jesteś wyrocznią co to dobry film, ha ha ha ha ;)
"normalność" chyba zbyt duże słowo jeśli mówimy o Tobie ;)
Dla ciebie jest beznadziejny;/ ,a dla mnie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To jest świetny film,polecam kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no ty pewne za dobre filmy to uwazasz harry'ego pottera, gwiezdne wojny. a moze telenowele peruwianskie tez sa super?
Znawco kina- powiedz mi w takim razie, jakie filmy uważasz za dobre. Od tego chyba trzeba zacząć.
Przydałoby się też uzasadnienie swojej oceny. Co nie spodobało Ci się w scenariuszu, czemu reżyseria jest wg Ciebie mierna i jak wyobrażasz sobie grę aktorów wcielających się w główne postaci? Oświeć nas intelektem i dojrzałym, pełnym profesjonalizmu spojrzeniem na współczesne kino.
;)
No właśnie ja też zastanawiam się jakie filmy autor tematu uważa za godne obejrzenia oraz uzasadni dlaczego wg.niego film jest beznadziejny.cameronpoe czekamy na odpowiedź.
Oj zasługuje na wszystkie 8 oscarów,poprostu trzeba ten film umiec zrozumiec,a nasze spoleczenstwo widzi tylko watek homoseksualny.
Dziwne ale coz przeciez to Polska
PRZECZYTAJCIE SOBIE TO:
cameronpoe @... ma chyba największą obsesję z nas wszystkich. Wystarczy spojrzeć na oceny - dał jedynki:
samej "Tajemnicy..."
Heathowi Ledgerowi
Jake'owi Gyllenhallowi
Angowi Lee
Michelle Williams
Anne Hathaway
Dianie Ossana i Larry'emu McMurtry
Gustavo Santaolalli
Rodrigo Prieto
+ jest bardzo aktywnym uczestnikiem forum "Brokeback Mountain", a nawet wszedł na forum dot. Heatha i go zjechał.
Już to pisałem na tamtym forum, ale nie wystarczy ci te parę dennych postów które napisałeś i jedynka dla filmu? Rozumiem, że można gejów nie lubić, ale zdawało mi się że wtedy lepiej się od nich odciąć niż ekscytować się swoim nielubieniem. Denerwujesz siebie i innych.
Osoby z arachnofobią trzymają się od pająków z daleka.
nie widziałeś to się nie odzywaj matole i won z tego forum na swoj afrondę czy inne badziewie
Rzeczywiście... jestem w szoku. Ten user ocenił oscarowe hity na 1 (pewnie większoście nie oglądał), np. "Capote", "Wzgórze nadziei".
Ale uwaga, przecież mamy do czynienia z weteranem - kinomaniakiem. Ocenę 10 daje filmowi "Kochanie zmniejszyłem dzieciaki", "Marsz pingwinów" i wielu innym filmom, choćby takim jak "Boogeyman".
Aha, najbardziej mnie zdziwiła ta ocena 1 dla Gustava S.
Nie smiejcie sie z chlopaka. On jest po prostu takim niezaleznym outsiderem, co nie daje sie latwo urobic i przytakiwac jak kaza. Co mu ktos bedzie mowil, ze ma film oskara dostac, przeciez to widac - nie dosc, ze zero akcji, smutny taki, to jeszcze o pedalach jakichs... Lipa po prostu jak porownac z tymi pingwinami.
'Osoby z arachnofobią trzymają się od pająków z daleka. ' - Dobry argument, który mógłby zamknąć całą dyskusję o homoseksualistach. Pozdrawiam autora :)