Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197555
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Reżyserka bardzo mierna, muzyka jest taka że można usnąć, w scenariuszu nic nie ma ciekawego ani ujmującego nie ma a ogólnie film jest TOTLANIE BEZNADZIEJNY!!! A te nominace dla aktorów? -za co!! - za to że się ciągle liza i rzna?? - chyba ich poje.... w tej akademi filmowej!!!

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

"A te nominace dla aktorów? -za co!! - za to że się ciągle liza i rzna??" Co takiego??? To ty chyba jakiś inny film oglądałeś(łaś).

ocenił(a) film na 10
ana_

chba nie ma co komntować kogos takiego i jego bezdennie głupich komentarzy, które mają prowokowac normalnych ludzi ;)
zakłąda kolejny wątek, aby pokazać swój prymitywizm i tyle. Gratulujemy Ci :) naprawdę ;)))) jesteś BOSKI (A) ;)))))

Adamm

Ja przynajmniej jestem normalny i wiem co to dobry film a "Tajemnica Brokeback Mountain" jest jego całkowitym przeciwieństwem, i dlatego odradzam każdemu oglądać (a broń Boże pójść do kina) na tak BEZNADZIEJNY FILM!!!!!!

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

widać po Twoich głosach jakie filmy oceniasz na "10" , więc faktycznie jesteś wyrocznią co to dobry film, ha ha ha ha ;)

"normalność" chyba zbyt duże słowo jeśli mówimy o Tobie ;)

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

Dla ciebie jest beznadziejny;/ ,a dla mnie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To jest świetny film,polecam kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

Nie no ty pewne za dobre filmy to uwazasz harry'ego pottera, gwiezdne wojny. a moze telenowele peruwianskie tez sa super?

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

Znawco kina- powiedz mi w takim razie, jakie filmy uważasz za dobre. Od tego chyba trzeba zacząć.
Przydałoby się też uzasadnienie swojej oceny. Co nie spodobało Ci się w scenariuszu, czemu reżyseria jest wg Ciebie mierna i jak wyobrażasz sobie grę aktorów wcielających się w główne postaci? Oświeć nas intelektem i dojrzałym, pełnym profesjonalizmu spojrzeniem na współczesne kino.
;)

ocenił(a) film na 10
Damnit

No właśnie ja też zastanawiam się jakie filmy autor tematu uważa za godne obejrzenia oraz uzasadni dlaczego wg.niego film jest beznadziejny.cameronpoe czekamy na odpowiedź.

ocenił(a) film na 8
ana_

Jak ja kurewsko nie lubie prowokatorów pokazuja to jacy to są załośni;/;/;/

cameronpoe

Oj zasługuje na wszystkie 8 oscarów,poprostu trzeba ten film umiec zrozumiec,a nasze spoleczenstwo widzi tylko watek homoseksualny.
Dziwne ale coz przeciez to Polska

cameronpoe

PRZECZYTAJCIE SOBIE TO:
cameronpoe @... ma chyba największą obsesję z nas wszystkich. Wystarczy spojrzeć na oceny - dał jedynki:
samej "Tajemnicy..."
Heathowi Ledgerowi
Jake'owi Gyllenhallowi
Angowi Lee
Michelle Williams
Anne Hathaway
Dianie Ossana i Larry'emu McMurtry
Gustavo Santaolalli
Rodrigo Prieto
+ jest bardzo aktywnym uczestnikiem forum "Brokeback Mountain", a nawet wszedł na forum dot. Heatha i go zjechał.
Już to pisałem na tamtym forum, ale nie wystarczy ci te parę dennych postów które napisałeś i jedynka dla filmu? Rozumiem, że można gejów nie lubić, ale zdawało mi się że wtedy lepiej się od nich odciąć niż ekscytować się swoim nielubieniem. Denerwujesz siebie i innych.
Osoby z arachnofobią trzymają się od pająków z daleka.

użytkownik usunięty
cameronpoe

nie widziałeś to się nie odzywaj matole i won z tego forum na swoj afrondę czy inne badziewie

ocenił(a) film na 10

Rzeczywiście... jestem w szoku. Ten user ocenił oscarowe hity na 1 (pewnie większoście nie oglądał), np. "Capote", "Wzgórze nadziei".

Ale uwaga, przecież mamy do czynienia z weteranem - kinomaniakiem. Ocenę 10 daje filmowi "Kochanie zmniejszyłem dzieciaki", "Marsz pingwinów" i wielu innym filmom, choćby takim jak "Boogeyman".

Aha, najbardziej mnie zdziwiła ta ocena 1 dla Gustava S.

ocenił(a) film na 10
Klaudia_22

Nie smiejcie sie z chlopaka. On jest po prostu takim niezaleznym outsiderem, co nie daje sie latwo urobic i przytakiwac jak kaza. Co mu ktos bedzie mowil, ze ma film oskara dostac, przeciez to widac - nie dosc, ze zero akcji, smutny taki, to jeszcze o pedalach jakichs... Lipa po prostu jak porownac z tymi pingwinami.

ocenił(a) film na 8
m__skraplak

'Osoby z arachnofobią trzymają się od pająków z daleka. ' - Dobry argument, który mógłby zamknąć całą dyskusję o homoseksualistach. Pozdrawiam autora :)

ocenił(a) film na 8
m__skraplak

'Osoby z arachnofobią trzymają się od pająków z daleka. ' - Dobry argument, który mógłby zamknąć całą dyskusję o homoseksualistach. Pozdrawiam autora :)