Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197562
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Wszytscy dobrze wiemy, że morderców powinno sie ukarać, że zabijanie jest złe. Wiemy że złe są kradzieże samochodów i co do tego raczej nie ma wątpliwości. To dalczego filmy o mordercach i złodziejach samochodów nie są bojkotowane??!!

Gdzie tu jest logika jakaś? Czy jak nakręcą film o czarach ktoś wyjeżdza z textami: "to nienormalne!" ? Nie, tylko jak zrobią film o gejach. I to tylko pokazuję tępote homofobów! Jak myslicie? Dlaczego policjanci nie wychodzą na ulice kiedy puszczany jest film o bandytach? Dlaczego wtedy sie nikt nie boi że ktoś moze postąpić jak oni? Dlaczego księża nie protestuja jak jest film o antychryście?! Dlaczego oburzenia nie wywołuje film o sexie nastolatka z nastolatką?! Podkreśle O SEKSIE! A film o MIŁOŚCI (co nie jest równoznaczne z sexem) juz wywołuje oburzenie. Bo to miłość gejowka! Na onecie widziałem komentarz do tego filmu "No i to pokazuje egoizm homoseksualistów, zostawiają żony i lecą do siebie" panie z onetu! Puknij sie panm po pierwsze jesli sie ożenili to z presji społeczeństwa!! A po drugie o tylko SCENARIUSZ!! A poza tym ilu facetów leci do innej kobiety... ale widać to juz nie egoizm
Wstyd mi, że mieszkam w takiej średniowicznej dziurze!

ocenił(a) film na 8
a_malecki

święta racja BRAWO, też mi wstyd że mieszkamy w takim zakichanym średniowieczu. Brak słów.