Wszytscy dobrze wiemy, że morderców powinno sie ukarać, że zabijanie jest złe. Wiemy że złe są kradzieże samochodów i co do tego raczej nie ma wątpliwości. To dalczego filmy o mordercach i złodziejach samochodów nie są bojkotowane
Gdzie tu jest logika jakaś? Czy jak nakręcą film o czarach ktoś wyjeżdza z textami: "to nienormalne!" ? Nie, tylko jak zrobią film o gejach. I to tylko pokazuję tępote homofobów! Jak myslicie? Dlaczego policjanci nie wychodzą na ulice kiedy puszczany jest film o bandytach? Dlaczego wtedy sie nikt nie boi że ktoś moze postąpić jak oni? Dlaczego księża nie protestuja jak jest film o antychryście?! Dlaczego oburzenia nie wywołuje film o sexie nastolatka z nastolatką?! Podkreśle O SEKSIE! A film o MIŁOŚCI (co nie jest równoznaczne z sexem) juz wywołuje oburzenie. Bo to miłość gejowka! Na onecie widziałem komentarz do tego filmu "No i to pokazuje egoizm homoseksualistów, zostawiają żony i lecą do siebie" panie z onetu! Puknij sie panm po pierwsze jesli sie ożenili to z presji społeczeństwa!! A po drugie o tylko SCENARIUSZ!! A poza tym ilu facetów leci do innej kobiety... ale widać to juz nie egoizm
Wstyd mi, że mieszkam w takiej średniowicznej dziurze!
PS - jak nie tolerujecie homoseksualistów (choć nie miesci mi sie w głowie jak można być takim płytkim nie pozwalac człowiekowi być człowiekiem) to nie bojkotujcie filmu o gejach. Ja nie toleruje zabójstw, ale jakoś jak w filmie jest strzelanina to nie mam nic do tego. Dlaczego? Bo jeszcze rozróżniam film od rzeczywistości...
No i nic, tylko się zgodzić! Ale wiesz, dla nich KAŻDY film o homoseksualistach to propaganda, każdy, ich zdaniem, ma za zadanie promować to "zboczenie". W każdym ukryta jest masa podprogowych treści mająca za zadanie zbaczać niewinne umysły. I na dodatek perfidia producentów sprawiła, że owe treści są tak dobrze ukryte, iż tylko ONI są w stanie je dostrzec! Z drugiej strony - najwyraźniej mają również zdolności teleopatyczne, bo potrafią to wszystko stwierdzić bez oglądnięcia choćby minuty filmu! Za to szacun dla nich ;-)
Pozdrawiam
Ciekawe tylko kto oprócz nas zauważy to :) Jak narazie na forum o FILMIE dyskutują o tym czy homoseksuzlim jest normalny (a jest!) i czy geje powinni adoptować dzieci (a czemu by nie?)
idioci chyba pomylili fora :) Swoje poglądy powiedzcie tym z frondy, którzy swojego czasu zrobili tu małą rewolucję :) Oni was tam z otwartymi ramionami przyjmą, hehe :)
Tak, gdzies tu juz napisałem, że FilmWeb nie uważam za odpowiednie miejsce do poruszania takich tematów. Ale jak widzę taki tekst jak np. niektóre autorstwa niejakiego Polo, to nie moge się powstrzymać i odpowiadam... Pozdrawiam
I własnie o to chodzi.
Że zamiast na forum filmowym mówić o nagrodzonym, dobrym filmie, mówi sie (o zgrozo) czy homoseksualizm jest normalny.
Choć popieram wszystkich inteligentnych, że jest!
Ale to tylko tak nawiasem mówiąc.
Moherki! Zastanówcie sie, to forum F I L M web a nie Frondy!