Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197545
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

No...

użytkownik usunięty

Nie podobał mi się ten film. Taki nudny i widać, że nie tylko ja tak myślę. & miejsce na liście nowości. Co za żenada...daje 2/10 pkt

użytkownik usunięty

"7 miejsce na liście nowości" -poprawa

No proszę... co ja widzę :)
Nie błaźnij się już. Najpierw piszesz że geje są blee, potem twierdzisz, że film jest ok i dałeś osiem, potem jeszcze raz twierdzisz że geje są blee, nie odpowiadasz na niewygodne pytania i dalej utrzymujesz że geje są blee, a w końcu okazuje się że obejrzałeś film /dopiero teraz? jakim cudem wcześniej - jak mówiłeś - oceniłeś go na osiem?/ i twiedzisz że jest "nudny", a nie że "blee". Pamiętam Twoje wpisy, chociaż teraz są zablokowane.
Jeśli jesteś tak "męski", że dwoje facetów razem cię brzydzi, to nie zachowuj się jak nastolatka przed szafą z ubraniami i zdecyduj się wreszcie na to, co "powinieneś" myśleć, co "powinno" cię brzydzić i co "powinno" ci się podobać.
Po tym całym twoim kręceniu nawet nie bardzo wierzę, że obejrzałeś film.

ocenił(a) film na 8

Pewnie początkowo nie obejrzał filmu, tylko tak twierdził i żebyśmy na niego bardziej nie naskakiwali to dał 8, a teraz kiedy go już obejrzał to zrozumiał, że mu się nie podoba. Ale ja go nie rozumiem... jeśli już trzeba kłamać to powinno się to robić umiejętnie...

użytkownik usunięty
Reeze

Ja tez cię nei rozumiem. Na Epokę Lodowcową dałaś tylko 2 punkty, a jak MI się film nie podoba, to masz pretensje. Nie każdemu musi się podobać i nei zmusicie mnie do zmiany zdania. Jak on dotyczy was ok, ale nie rzucajcie się jak osły!

użytkownik usunięty

Do Howler: A czemu twierdzisz, że jestem mężczyzną. Zdziwi cię to, ale jestem NASTOLATKĄ, którą opisałeś w poście.

HAHAHAHAHAHA
Twoje posty:
"No ty wogóle nie jesteś katolikiem, bo jesteś gejemi zresztą jestem inteligentny i pokazałem to przez śmieszne posty. Was to nie bawi, bo macie małe mózgi."
"No to w takim razie nie będzie też uznawał za grzech antykoncepcji itd."
"Ale zmieniłem. Możliwa jest tu zmiana oceny. jakbyś nie wiedział...:/"
Więc, dla Twojej wiadomości panie-ze-średnią-5,4: przymiotniki w języku polskim mają rodzaje. Co więcej, forma czasowników w czasie przeszłym różni się dla rodzaju męskiego i żeńskiego.
Dość długo umiem czytać :)
Jesteś transwestytą?

Ale my nie mówimy o podobaniu się i nie rzucamy się jak osły - po prostu zastanawiamy się, po jaką cholerę piszesz posty, jeśli wszystko co w nich piszesz to jedna wielka bzdura, bo co pięć sekund myślisz co innego. Próbujesz się kłócić, ale nie odpowiadasz na nasze posty, po prostu się rzucasz, nie wiadomo o co i do kogo konkretnie, demonstrujesz swoją inteligencję średnią, jakby to coś miało znaczyć. Możesz wreszcie odpowiedzieć na coś konkretnie czy nie rozumiesz co piszemy?

A poza tym w chwili, w której to pisałeś, oceniałeś film na 1, a nie na 2 :|

użytkownik usunięty
Howler

Ale zmieniłem. Możliwa jest tu zmiana oceny. jakbyś nie wiedział...:/

użytkownik usunięty

Nie odpowiedam po prostu na bzdurne(wasze) pytania i w przeciewności do was to JA się nie rzucam , bo nie odpowiadam cios za cios na każdy post.

Teraz już nie odpowiadasz, bo cię rozwaliłem.
Jesteś transwestytą, tak?
Nie wstydź się, jestem tolerancyjny.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Masz świętą rację - zablokuj siebie i wszystkie swoje wpisy i zamaskuj się, zanim ktoś oprócz mnie to zobaczy. Też byłoby mi wstyd.

użytkownik usunięty
Howler

tylko jak usunąć..??pomóż mi!!

Niestety się nie da :)
Musisz założyć sobie nowe konto. I po co było to wszystko?

użytkownik usunięty
Howler

0ok. Więc, do poklikania i powyzywania na następnym nicku. niee żartuje. zmieniam się. nie żartuję!

ocenił(a) film na 8

Może się wtrące... Nie rozumiem nic z tej sytuacji, nie mogę zorientować się w twojej płci i w ogóle takie to zagmatwane. Aż żal bierze, że poszłam oglądać 'Oszukać przeznaczenie' bo mogłabym być z tą dyskusją na bieżąco...