PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197515
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Odczucia

ocenił(a) film na 10

Uczucie między nimi było dziwnie przedstawione, mam na myśli, nie widziałam tam za dużo miłości, przynajmniej ze
strony Ennisa. Ale mężczyźni chyba nie okazują uczuć tak wylewnie.
Odnośnie całego filmu, pokochałam go. Niektórzy piszą, że na końcu się wzruszyli. Może wstyd się przyznać, ale ja
ryczałam jak bóbr mniej więcej od połowy filmu aż do końca. Niesamowity klimat. Smutna historia o miłości,
przedstawionej w tak subtelny sposób. Muzyka, jedna i ta sama, delikatna, dyskretnie wprowadzana w
najodpowiedniejszych momentach, dopełniała całości. Aż nie wiem, co można by więcej o tym filmie dopisać... Wciąż
jestem pod wielkim wrażeniem.

wieczny_zalobnik

mam nadzieję że twój syn będzie gejem i przyprowadzi ci kiedyś do domu swojego chłopaka i będziesz się mogła wzruszyć jak się będą lizać przy stole na Gwiazdkę <lol>

ocenił(a) film na 10
Ben_Reilly

Mam gdzieś, czy mój syn będzie gejem. Miłość to miłość. Nie wiem jak u ciebie w oborze, ale tutaj, w mieście, ludzie cywilizowani nie liżą się na gwiazdkę. Naprawdę, jak podstawówka zabiera się za komentowanie... Jeszcze to ''lol'' dopełniające całości -.- Kolejny nietolerancyjny ograniczony katol. Ech. Bez urazy dla normalnych chrześcijan którzy naprawdę kroczą śladami Jezusa i potrafią kochać innych ludzi.

wieczny_zalobnik

już to widzę jak ty chłopaka znajdziesz każdy ojciec by takiemu synowi otłukł mordę, może przerzuć się na dziewczynki

ocenił(a) film na 8
Ben_Reilly

Uważaj, żeby taka historia nie przytrafiła się tobie :D Wtedy jako przykładny i kochający tatuś będziesz mógł bez mrugnięcia okiem dać swojemu synowi w mordę :D

xaphon

jasne pedałku uważaj na swój tyłeczek

ocenił(a) film na 8
Ben_Reilly

a co masz zamiar podejść mnie od tyłu?

xaphon

raczej twój chłopak, ja nie pedałuje

ocenił(a) film na 8
Ben_Reilly

Typowe odpowiedzi chama. Zaczepiłem Cię specjalnie moim komentarzem, bo jak czytam takie odważne wypowiedzi jak Twoje to mi się chce śmiać. Przecież tak łatwo napisać, że byś otłukł mordę swojemu synowi z powodu innej orientacji seksualnej. Ciekawe czy otłukł byś też mordę swojej córce, która okazała by się lesbijką? Wtedy nie dość, ze byłbyś prawdziwym heteroseksualnym mężczyzną z wielkimi jajami, to w dodatku prawdziwy damski bokser :D A może jesteś jednym z tych hipokrytów, dla których geje to beeee, ale jak by córeczka była lesbijką, to chętnie byś popatrzał jak się liże ze swoja dziewczyną przy świątecznym stole... Nie masz nic mądrego do napisania, więc wziąłeś się za obrażanie, choć nie masz pojęcia o mnie, o posiadaniu dzieci itd. Uwierz mi, nie skuł byś mordy tak łatwo jak mówisz swojemu dziecku.

P.S. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie będziesz miał dzieci, bo mieć ojca chama, to nie jest nic fajnego.

xaphon

a tęcza płonie płonie

nie jesteśmy po to żebyście nas lubili, tylko po to żeby was z ulic usuwać