Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197547
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Piękny film

ocenił(a) film na 10

Film jest doskonały, porusza bardzo wiele kwestii, nad którymi należałoby się zastanowić. Jedno co mnie zastanawia, to dlaczego faceci boją się pójść do kina na ten film :) Wczoraj w sali kinowej facetów możana było policzyć na palcach jednej ręki. Polecam wszystkim, którzy jeszcze Brokeback Mountine nie widzieli.

ocenił(a) film na 10
Porter_4

FILM naprawde pokazuje miłość dwuch gei. Film ten powinno zobaczyc wielu polaków, jakze anty nastwionych do mniejszosci seksulanych w Polsce. Przydałoby sie, aby film obejżał LECH i JAROSŁAW K.=) FILM ma intersujaca fabułe.

lucky41luke

Film mi sie bardzo podobał ale nie obstaje za tym żeby geje chodzili po ulicach i sie sciskiwali bo to chore, wiec nie wiem czy bracia K sie zmienili ale pod tym względem ja ich popieram
W tym filmie geje byli pokazani z innej strony to dlatego pewnie tak pomyslales bo pokazani jako normalnie ludzi którzy nie mogą wyznawać swojej miłości publicznie poprostu Cie to wzruszyło i jesteś za wprowadzeniem równouprawnienia

ocenił(a) film na 10
gringo89

witam. jesli chodzi o publiczne okazywanie sobie "uczuć" to to samo moim zdaniem dotyczy par heteroseksualnych. niesmacznie to wyglada kiedy w autobusie na przeciw ciebie chlopak dziewczynie wierci dziure jezykiem w gardle. A jesli chodzi o trzymanie się za ręce itp.. to każdy ma do tego prawo. Jesli chodzi o Lecha Kaczyńskiego to nie liczą się jego poglądy ale polityka jaką stosuje, jak na razie to beznadziejnie mu to idzie. Zakazanie parady równości zemściło się na nim w Berlinie. I tak będzie dalej, im więcej zakazów tym więcej protestów, które zaczną przybierać na sile.
a tak przy okazji: - Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertrycha??? - przez rozporek. ;-)