Jestem homofobem i jestem chory. Ciężko chory, dlaczego ja, dlaczego mnie to spotkało..:( Ponoć ta choroba jest gorsza od raka a nawet antysemityzmu! Wszelkie datki mile widziane
Rarunku, nienawidzę osób o wxywach zaczynających na "Y". Nie wiem dlaczego, po prostu tak!
Przypuszczam, że to miała być szydera... Niestety coś kiepska. Musisz się bardziej postarać, bo jak na razie to twój zamierzony cel spęzł na niczym.
Szkoda kochany Sant'cie że nie prowadzisz bloga:] Pogadalibyśmy sobie przynajmniej, wyjaśniłbyś mi ten "zamierzony cel" o którym piszesz, bo ja sam napisałem to wyłącznie z powodu kaprysu. Jakiegoś celu w tym nie było. No ale żeby nie było że się tłumacze to: kij w dup* wszystkim gejom:]
jesli pragniesz rozgłosu i myślisz, ze sprowokujesz gejów swoim chamstwem, idiotyzmem i bezczelnością, to chyba sie zdziwisz padalcu, idź do obory tam zrobisz większą karierę!!!!a tobie kij w tą niewyparzoną paszczę
no sant wykazales sie totalnym brakiem szacunku dla gejow... a chyba tego nie chciales...
p.s. w.g. to w plecy bo w du*e to za duza przyjemnosc.... ;]
Niech ciebie już o to głowa nie boli. Natomiast ciekawi mnie skąd wiesz, że w "du*e to za duża przyjemność" - mniemam, że z doświadczenia...!!!
Masz zbyt wybujałą fantazję (zacznij pisać ksiązki sf &fantasy - może zostaniesz sławny) więc ty, to już niczym mnie nie zaskoczysz
uspokujecie sie wszyscy... ja tu weszłam zeby przeczytać czy opłaca sie iśc na ten film... a nie zeby okaleczac swoja psychike :/ ... jako jedyna kobieta :P mówie basta :P
pozdro all
Yasiu to nie jesteś gayem?? A widząc Twój emblemat byłam pewna, że tak jest. W sumie to moze dobrze, że homo nie jest więcej niż heteryków, bo kogo bym podrywała? Najlepiej by było, gdyby wszystko się wyrównało i po ziemi chodziło 50% osób homo i 50% hetero.
Pozdrawiam
Po pierwsze: nie emblemat tylko avatar, po drugie: to, że nie wiesz nic o futbolu nie znaczy abyś się tym chwaliła - nie wiem jak można nazwać kogoś gejem z avatarem piłkarza:]]] po trzecie: "Najlepiej by było, gdyby wszystko się wyrównało i po ziemi chodziło 50% osób homo i 50% hetero" to chyba żart:)) jeśli nie, to niech Pan Bóg ma cie w swojej opiece... kurna:0
Dziękuje, dziekuję:]] I znowu spadłem z krzesła, jak kochana Klaudia - obrońca uciskanych wyraziła swoje poglądy. Oczywiście szanuje twoje zdanie i inne tym podobne bzdety ale sie z nim nie zgadzam. Bo chyba mnie nie zmusisz nie? Ja toleruje Homo, nie pluje na nich, nie wytykam palcami. Kochać ich ani lubieć nie mam obowiązku.
I przyznaje się - nie jest dość kompetenty aby cie przekonać, że twoj pogląd jest, łagodnie mówiąc, śmieszny. Zdarzyłem zauważyć, że nie potraficie przyznać sie, że nie macie racji (wy tzn homofani na forum filmweb). Co bym nie napisał, odpiszesz mi swoimi za przeproszeniem farmazonami, i ty wiesz swoje i ja wiem swoje. Pozdrawiam
"No ale żeby nie było że się tłumacze to: kij w dup* wszystkim gejom:]"
" Ja toleruje Homo, nie pluje na nich"
Eeee ?
Yasiu, ja nie piszę z prymitywami, więc nie będę Tobie odpisywała. Wróć się do podstawówki i naucz się pisać z dużej litery zwroty grzecznościowe.
Yasiu, nie pisze tego w złości, po porostu żal mi Ciebie.
Yasiu, ja nie piszę z prymitywami, więc nie będę Tobie odpisywała. Wróć się do podstawówki i naucz się pisać z dużej litery zwroty grzecznościowe.
Yasiu, nie pisze tego w złości, po porostu żal mi Ciebie.
Oaaa Klaudia, nie rób mi tego...
Ps. Jesteśmy na forum a nie w podstawówce, i tak robie CI łaske, że staram się pisać z polskimi znakami oraz przecinkami. Jak zkończysz podstawówke to też se zapomnisz o dużych literach, w zwrotach grzecznościowych;]
Miałam nie odpisywać, ale przecież małe dzieci trzeba poprawiać. Skoro robisz łaskę, pisząc przecinki to pisz je chociaż we właściwych miejscach. Przed "w" przecinka sie nie daje, a już na pewno nie w takim miejscu... ach te dzieci.
Kocham Cię, właśnie dodaje Cię do ulubionych użytkowników. Mam nadzieje, że udzielisz mi korków z J. Polskiego, bo matura mnie czeka... Teraz kochana przejżałem na oczy, kocham wszystkich gejów i wogole każdą istotę na ziemi, a Ciebie najbardziej, jesteś taka mądra i bystra. Przyślij mi swoje zdjęcie, otoczę je świecami i będę czcił, Boska Klaudio