Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197562
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Prośba?!

ocenił(a) film na 10

Słuchajce film Brokeback Mountain jest rewelacyjny,tak samo jak opowiadanie na podstawie,którego zostało napisane.I stąd moja prośba...może znalazła by się osoba lub grupa osób,która/eby podjęły się próby przetłumaczenia tego opowiadania.Opowiadanie pochodzi z książki "Close Range : Wyoming stories".Jakby,co pisać mam je na komputerze!

antarex

Hej!
Bardzo, bardzo chętnie je przetłumaczę. Nie jestem na specjalnie wysokim poziomie z angielskiego, ale jak się chce to wszystko jest możliwe. A tłumaczenia wychodzą mi całkiem nieźle, testowałem się już na paru fragmentach paru książek i były bardzo podobne do polskich wersji.
Jeśli chodzi o film - co tu mówić, był świetny i na szczęście mnóstwo ludzi potrafi to docenić. Nie widziałem jeszcze ANI JEDNEJ złej opinii od kogoś, kto obejrzał film.
A jeśli film jest taki, to książka musi być super. Czekam na odp. i maila.

ocenił(a) film na 10
Howler

w takim razie przyłączam sie do prośby o tłumaczenie.

ocenił(a) film na 10
Bobak

ja również bardzo proszę o przetłumaczenie

ocenił(a) film na 10
Howler

Witam!Dziękuje,że znalazła się chociaż jedna życzliwa osoba,która zgodziłaby się na współpracę.Trochę nie łapie się na tym film webie,więc jeśli możesz to napisz robeercik_18@o2.pl Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Howler

ja bym bardzo prosil o tlumaczenie tej ksiązki a chodzi mi o "brokeback mountain" jak by co podaje swoj e-mail a.wyzga@chello.pl z gory dziekuje

ocenił(a) film na 10
antarex

Gorąco popieram idee przetłumaczenia tego opowiadania.

ocenił(a) film na 10
slllerik

ja też!!!!!!! jak będziecie mieli przetłumaczone to napiszcie!

ocenił(a) film na 10
antarex

Dzieki serdeczna za odpowiedzi.Mam nadzieję,że wspólnymi siłami damy radę z przetłumaczeniem.Chętnych do tłumaczenia proszę o kontakt robeercik_18@o2.pl

ocenił(a) film na 10
antarex

ja bym się podjął chociaz w części, ale film obejrzę za 2-3 dni i nie chce sobie psuć zakończenia.....

ocenił(a) film na 10
antarex

ja bym się podjął chociaz w części, ale film obejrzę za 2-3 dni i nie chce sobie psuć zakończenia.....

antarex

Hej!
Napisałem już na Twojego maila i czekam na książkę ;D
Szkoda że nie udało ci się wysłać wczoraj, miałem dzisiaj kupę czasu... ;) thx z góry

ocenił(a) film na 10
Howler

Wysłałem już 1 lutego widocznie nie doszło!Wysłałem popnownie.Jak dostaniesz daj znać!PzDr

ocenił(a) film na 8
antarex

Czy ktoś mógłby przesłać mi to opowiadanie na maila --) meg80@vp.pl Z góry dziękuję:) Jak tylko będę mieć czas to spróbuję to przetłumaczyć. A nie ma tego nigdzie po polsku? Może ktoś znalazł?

ocenił(a) film na 10
Meg8024

Chętnie przecyztam to opowiadanie w języku polskim. Może ktoś się podejmie tłumaczenia??:)