Słuchajce film Brokeback Mountain jest rewelacyjny,tak samo jak opowiadanie na podstawie,którego zostało napisane.I stąd moja prośba...może znalazła by się osoba lub grupa osób,która/eby podjęły się próby przetłumaczenia tego opowiadania.Opowiadanie pochodzi z książki "Close Range : Wyoming stories".Jakby,co pisać mam je na komputerze!
Hej!
Bardzo, bardzo chętnie je przetłumaczę. Nie jestem na specjalnie wysokim poziomie z angielskiego, ale jak się chce to wszystko jest możliwe. A tłumaczenia wychodzą mi całkiem nieźle, testowałem się już na paru fragmentach paru książek i były bardzo podobne do polskich wersji.
Jeśli chodzi o film - co tu mówić, był świetny i na szczęście mnóstwo ludzi potrafi to docenić. Nie widziałem jeszcze ANI JEDNEJ złej opinii od kogoś, kto obejrzał film.
A jeśli film jest taki, to książka musi być super. Czekam na odp. i maila.
Witam!Dziękuje,że znalazła się chociaż jedna życzliwa osoba,która zgodziłaby się na współpracę.Trochę nie łapie się na tym film webie,więc jeśli możesz to napisz robeercik_18@o2.pl Pozdrawiam:)
ja bym bardzo prosil o tlumaczenie tej ksiązki a chodzi mi o "brokeback mountain" jak by co podaje swoj e-mail a.wyzga@chello.pl z gory dziekuje
Dzieki serdeczna za odpowiedzi.Mam nadzieję,że wspólnymi siłami damy radę z przetłumaczeniem.Chętnych do tłumaczenia proszę o kontakt robeercik_18@o2.pl
ja bym się podjął chociaz w części, ale film obejrzę za 2-3 dni i nie chce sobie psuć zakończenia.....
ja bym się podjął chociaz w części, ale film obejrzę za 2-3 dni i nie chce sobie psuć zakończenia.....
Hej!
Napisałem już na Twojego maila i czekam na książkę ;D
Szkoda że nie udało ci się wysłać wczoraj, miałem dzisiaj kupę czasu... ;) thx z góry
Wysłałem już 1 lutego widocznie nie doszło!Wysłałem popnownie.Jak dostaniesz daj znać!PzDr
Czy ktoś mógłby przesłać mi to opowiadanie na maila --) meg80@vp.pl Z góry dziękuję:) Jak tylko będę mieć czas to spróbuję to przetłumaczyć. A nie ma tego nigdzie po polsku? Może ktoś znalazł?