Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197555
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Nie wiem czemu ale dwóch facetów razem strasznie na mnie działa. Ech, facet bi to byłoby coś... :D
A film uroczy. Nic odkrywczego ale sympatyczny, miło się ogląda. Warto zobaczyć.
ps.
Jak to jest jest, że fajny facet to często albo ksiądz albo gej...

ocenił(a) film na 8
darkgate

Wiesz, że ze mną jest podobnie? I jeszcze do tego po tym filmie pomyślałam, że jakbym była facetem to mogłabym być gejem... cud, że się do tego przyznałam. Nikomu tego nie powiedziałam, bo moje otoczenie jest takie nietolerancyjne...

ocenił(a) film na 10
Reeze

Jakbym ja była facetem to pewnie zostałabym transseksualistką. Nie kręci mnie zabawa dwóch facetów, ale wolę zabawę dwóch facetów niż dwóch lesbijek - one są takie nudne, mało innowacyjne.

ocenił(a) film na 9
Klaudia_22

lesbijki sa fajniutkie ;) bardzo mily widok :]

ocenił(a) film na 10
darkgate

Mam dokładnie to samo :P faceci - geje... myślę że to jest bardzo słooodkie ^^ i ostatnio chyba zaczynam mieć coś w stylu Obsesji... xD jak widzę gdzieś dwóch facetów razem to od razu mam skojarzenia... trochę to chore... ^^'

ocenił(a) film na 8
darkgate

Cieszę się, że nie jestem sama :P Chociaż tyle w tym dobrego... :)

ocenił(a) film na 10
Reeze

Dobra, czyli faceci lubią lesbijki, a kobiety gejów - to chyba sprawiedliwy układ:)

Klaudia_22

Pytanie tylko czy wam (kobietom) nie przeszkadzaloby jakby mezczyzni zajmowali sie tez soba bo nam nic nie przeszkadza jak robia to kobiety ;)

ocenił(a) film na 10
wojtekw

Mi by nie przeszkadzało a wręcz przeciwnie... :)

ocenił(a) film na 10
darkgate

Zresztą (chyba) wolałabym żeby facet zdradził mnie z mężczyzną niż z kobietą, bo wtedy nie musiałabym się zastanawiać co ten drugi osobnik miał, czego ja nie miałam. To chyba jasne! ;)
Ale lepiej dla niego by w ogóle nie zdradzał.... [Grrr...]
:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
dia8el

Wojtek, a dlaczego by to nam miało przeszkadzać? Czyli kobiety mają być piękne i słodkie, a faceci brudni, śmierdzący, z niewydepilowanymi brwiami... Ja wolę tych metroseksualnych.

Klaudia_22

Alez nic z tych rzeczy. Po prostu zawsze ciekawilo mnie jak zapatruje sie na takie rzeczy druga plec.
p.s. Kobiety sa piekne i slodkie z tym sie zgodze (slodkosc w duecie czego chciec wiecej ;) ale z tymi brudnymi smierdzacymi prosze nie przesadzac. Tez jestem za estetyka

ocenił(a) film na 8
wojtekw

Ale bądź pewny, że nie wszystkie dziewczyny sądzą tak samo :P Tutaj zebrało się akurat bardzo tolerancyjne grono :)